Când are loc finala Mireasa 2021. Simona Gherghe a făcut anunțul

Publicat pe

Când are loc finala Mireasa 2021. Unul dintre cele mai iubite showuri de matrimoniale din România se apropie de sfârșit! În acest moment există șase cupluri formate, însă unul singur este acela care va obține marele premiu. Prezentatoarea Simona Gherghe a făcut marele anunț cu privire la data în care se va difuza marea finală Mireasa 2021.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Când are loc finala Mireasa 2021. Unul dintre cele mai iubite showuri de matrimoniale este aproape de final! Până în acest moment în casa Mireasa s-au format șase cupluri. Unul dintre acestea va obține premiul cel mare. Simona Gherghe a făcut marele anunț cu privire la data în care se va difuza finala, dar și cum va fi desemnat câștigătorul.

Showul este aproape gata! Data la care va fi difuzată marea finală Mireasa 2021 a fost dezvăluită. Iată când poți urmări ultimul episod al sezonului 4!

Citește și: Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4.A locuit 3 ani în Germania

Citește și: Ștefan și Ana Maria de la Mireasă pentru fiul meu au divorțat după trei ani.Primele declarații

Citește și: Ce reproșuri îi face Ștefan Bănică soției lui, Lavinia Pîrva:„Că sunt mult prea…'

Citește și: Cum a început relația dintre Dinu Maxer și Deea:„Avea 15 ani și eu 31 de ani, atunci'

Când are loc finala Mireasa 2021

Când are loc finala Mireasa 2021. Showul matrimonial Mireasa se apropie de final! Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să afle cine va fi cuplul câștigător. Simona Gherghe a făcut marele anunț și a dezvăluit faptul că ultimul episod al reality showului se va difuza duminică, 19 decembrie.

Până în acest moment, în casa Mireasa au fost formate șase cupluri: Petrică și Ela, Amalia și John, Alex și Ana, Andrada și Victor, Maria și Marius și Raluca și Ion.

Cum se va alege câștigătorul

Când are loc finala Mireasa 2021. În cadrul emisiunii de la Antena1, câștigătorul va fi desemnat de către telespectatori. Aceștia își vor putea vota cuplul preferat până în momentul în care moderatoarea va spune „STOP VOT'.

Potrivit regulamentului, perechea desemnată câștigătoare va trebui să se căsătorească în direct, la Antena1. În cazul în care ei acceptă acest lucru, vor primi premiul cel mare, informează Antena1.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter