Cum a început relația dintre Dinu Maxer și Deea: „Avea 15 ani și eu 31 de ani, atunci”

Publicat pe

Cum a început relația dintre Dinu Maxer și Deea. Dinu Maxer și Deea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Cei doi au o căsnicie superbă și doi copii care le oferă zilnic motive pentru a zâmbi. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum a început relația celor doi. Se pare că artista avea doar 15 ani când s-a îndrăgostit de partenerul său de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer și Deea formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc, însă puțini sunt cei care știu cum a început povestea lor de dragoste. Se pare că aceștia s-au cunoscut atunci când artista avea doar 15 ani și au ținut mult timp relația ascunsă de ochii lumii. Acum, ei se bucură de o căsnicie superbă și de doi copii care le oferă zilnic motive să zâmbească.

Cum a început relația dintre Dinu Maxer și Deea: „Avea 15 ani și eu 31 de ani, atunci'Cum a început relația dintre Dinu Maxer și Deea: „Avea 15 ani și eu 31 de ani, atunci'

În cadrul unei emisiuni televizate, acesta a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat la începutul relației cu Deea. Ei au reușit să facă față tuturor problemelor, iar în acest moment se bucură de o căsnicie fericită.

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu:„Au fost trei motive'

Citește și: Deea și Dinu Maxer au împlinit 13 ani de căsătorie:„Relația perfectă nu există'

Citește și: Cine este Codruț Șerban de la Puterea Dragostei.E posesiv și gelos

Citește și: De ce a lipsit Alessandra Stoicescu de la Observator.A fost înlocuită de un bărbat

Cum a început relația dintre Dinu Maxer și Deea

Dinu și Deea Maxer au o poveste de dragoste precum în filme! Cei doi s-au cunoscut când artista avea doar 15 ani. Chiar dacă primii ani a fost mai greu, ulterior aceștia au construit o familie superbă.

„Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine.', a spus el în cadrul unei emisiuni TV.

Acesta recunoaște că familia lui a aflat foarte târziu că el se iubește cu o femeie mai tânără decât el cu 16 ani.

Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit.', a mai spus el.

De ce s-a despărțit de Nicoleta Luciu

Dinu Maxer a recunoscut faptul că în timpul relației cu Nicoleta Luciu, acesta a fost extrem de gelos. Nu îi permitea actriței să joace în telenovele și nici nu își dorea să se căsătorească cu ea.

„Eu plecasem în viață cu istoria părinților mei și nu am vrut să mă căsătoresc. Nu știu de ce m-am căsătorit cu Deea, așa că poți să o întrebi tu pe ea. Ne-am despărțit în 2005 eu și Nicoleta. Eram gelos, chiar nebun de gelos. Nu m-am căsătorit pentru că mă luptam cu un concept care era mai puternic. N-am vrut să am copil, n-am vrut să mă căsătoresc și n-am vrut să joace în telenovele, a mai dezvăluit aceasta. 

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă