De ce a lipsit Alessandra Stoicescu de la Observator. A fost înlocuită de un bărbat

Publicat pe

De ce a lipsit Alessandra Stoicescu de la Observatorul Antenei 1. De câteva zile, telespectatorii au observat faptul că prezentatoarea lipsește de la pupitrul știrilor. Ba chiar mai mult, aceasta a fost înlocuită de Marius Pancu. Multe persoane s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Alessandra Stoicescu. Iată care este motivul din cauza căruia a lipsit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a lipsit Alessandra Stoicescu de la Observator. Fanii au observat imediat că prezentatoarea nu s-a mai prezentat la pupitrul știrilor de câteva zile.

De ce a lipsit Alessandra Stoicescu de la Observator. A fost înlocuită de un bărbatDe ce a lipsit Alessandra Stoicescu de la Observator. A fost înlocuită de un bărbat

Ba chiar mai mult, aceștia s-au întrebat dacă totul este bine cu vedeta, întrucât a fost înlocuită deja de Marius Pancu. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu prezentatoarea.

Citește și: Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie, la 45 de ani.Poze sexy din Maldive

Citește și: Alessandra Stoicescu și-a luat concediu de la Observator și și-a sărbătorit ziua pe plajă, în Maldive.A împlinit 45 de ani

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu. Ce schimb de replici au avut

Citește și: Cum a hotărât Marius Manole să devină actor: „Scena a fost scăparea mea’/ EXCLUSIV

De ce lipsește Alessandra Stoicescu de la Observator

Ei bine, se pare că Alessandra Stoicescu a lipsit de la Observator pentru că a decis să meargă câteva zile în vacanță. Și de data aceasta, prezentatoarea a ales destinația sa preferată- Maldive. Alături de cele două fete, dar și de soțul ei, vedeta a vrut să se bucure de liniște și soare.

Însă, pe lângă distracția în sine de pe insule, Alessandra Stoicescu și-a sărbătorit soțul. Sergiu Constantinescu și-a făcut ziua de naștere într-o locație de vis, alături de cei dragi.

Cu siguranță cea care se bucură cel mai mult de vacanță este fiica Alessandrei, Sara, care are doar doi anișori. Pe contul său de socializare, vedeta a vorbit despre cum poți călători în această perioadă cu un copil mic.

„Dragii mei, călătoria cu un copil mic, în perioada numită «terrible twos», e ca o trecere prin casa surprizelor. O secundă e bine, imediat poate fi o dramă. Știți bine ce zic. Dar n-aș renunța pentru nimic la a explora lumea mereu cu Sara, așa că vă împărtășesc ce-am învățat, ce-am testat, ce idei am luat de la alte mame și de la cei ce se pricep la organizat vacanțe frumoase.

Zborul: să aveți pregătite mici recompense pentru atunci când răbdarea s-a încheiat: tableta cu desene, biscuiții preferați, jucăriile adorate. Pentru somn, nu uitați obiectele de confort: suzeta, păturica. Dar drumul se termină, așa că alegerea locului pentru vacanță este de fapt provocarea esențială. Am avut câteva cerințe deloc simple și asta a fost provocarea agenției, rezolvată cu brio: cazare pe plajă, cu puțini oameni în jur, cu posibilitatea de a intra ușor în mare, cu apa liniștită, flora și fauna bogate, hotel de familie și o cameră cu multe distracții, cu pat pentru Sara și cu spațiu unde să ne retragem când doarme. Plus o cameră pentru fata noastră mare, care are nevoie de intimitate.

Au spus Maldive – singurul loc unde poți sta direct pe plajă, izolat. Au avut și un termen scurt de rezolvare a «temei»… mnah, avusesem un plan, dar a picat cu mai puțin de o lună înainte de ziua lui Sergiu! În câteva zile au venit cu soluția perfectă: cel mai retras resort din Maldive, unul dintre puținele cu recif propriu (poți vedea coralii și peștii doar intrând în apă, în fața vilei), cu vile spațioase pe plajă, cu piscină mică proprie și, mai mult, au pus la dispoziție toate cele pe care orice părinte trebuie să le aibă cu el la mare: colac, aripioare, găletușă, greble etc.' a spus Alessandra Stoicescu.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter