Cum a hotărât Marius Manole să devină actor: "Scena a fost scăparea mea"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Este, probabil, actorul ce mai prolific din România. Drept dovadă, pe Marius Manole nu l-a oprit nici măcar pandemia și se numără printre puținii colegi de breaslă pe care-i face fericiți difuzarea online a pieselor de teatru. La 42 de ani, are o energie de invidiat, pe care a reușit să ne-o transmită și nouă, prin intermediul unui interviu surprinzător și sincer.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ai știut dintotdeauna ce vrei să faci? De ce te-ai apucat de teatru?

Da, cumva da. Încă din clasa a doua. M-am apucat de teatru pentru că aveam multă energie, eram extrem de obraznic. Plus că eram foarte curios, curiozitatea nu m-a părăsit niciodată și actoria părea terenul perfect pentru joc, joacă…

Cum a hotărât Marius Manole să devină actor: "Scena a fost scăparea mea"/ EXCLUSIVCum a hotărât Marius Manole să devină actor: "Scena a fost scăparea mea"/ EXCLUSIV

Marius Manole: „Nici nu știam cât sunt de fericit'

Aș vrea să te duc puțin în trecut și să ne povestești despre copilăria ta,
despre relația ta cu părinții. Ai fost un puști răsfățat sau dimpotrivă? Ce ți-a lipsit cel mai mult în perioada aceea?

E complicat. Multe părți din copilăria mea s-au șters, probabil că au fost lucruri care m-au marcat într-un mod nu tocmai bun. Au rămas duminicile în famile și biserica din spatele blocului, bunica, vacanțele la țară, Teatrul pentru copii și tineret, bucuria începerii școlii, inocența, bucuria jocului, lipsa de griji… Nici nu știam cât sunt de fericit.

Ce i-ai spune azi copilului Marius Manole dacă l-ai întâlni? Care este cel mai important sfat pe care i l-ai da?

Nu i-aș da niciun sfat, că oricum n-ar asculta, ce, eu ascult? Și nu sunt tocmai copil, după cum se vede. Mie-mi plac oamenii sinceri, deschiși, direcți care nu așteaptă să le vină lucrurile pentru că a pus unul sau altul vreo vorbă bună, deci, probabil, în zona asta ar fi și eventualele sfaturi.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:”Țeluri diferite și multe traume din copilărie”/ EXCLUSIV

Citește și: Marius Manole, dezvăluiri neașteptate:”Toată viața am trăit pe datorie și am fost în prag de alcoolism”

Citește și: Marele regret al actorului Florin Busuioc:„I-am pus pe toți într-o situație urâtă'/ EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii s-a căsătorit!Urmează să devină mămică

Marius Manole: „Eram timid'

Cum te-ai descrie ca adolescent, ca licean? Ai fost un timid, un introvertit și scena a reprezentat un fel de provocare pentru tine?

Eram timid, dar știam să trec drept extrovertit. Și acum e la fel. Scena a fost
scăparea mea. Acolo eram liber să mă joc de-a ce vreau eu.

Mărturiseai că, încă din copilărie, ți-ai dorit să locuiești într-un oraș mare, ca să poți să te pierzi în anonimat… Paradoxal, ți-ai ales o profesie care te ține permanent în lumina reflectoarelor, la propriu și la figurat. Iubești oamenii, dar te temi de interacțiunea cu ei în egală măsură?

Păi și am rămas în anonimat, nu e clar? A, cu reflectoarele de pe scenă, da… dar o dată la trei săptămâni… nu e așa greu.

Marius Manole: „Sacrificii, dramatice, nu au fost'

Spuneai la un moment dat că, atunci când ai intrat la facultate, ți-ai dorit să devii un artist mare. Și iată că visul ți s-a îndeplinit… Dar cu ce sacrificii? La ce ai renunțat de dragul pasiunii tale? Sau nu consideri asta o renunțare?

Ar fi tare frumos să mă apuc acum să înșir o lungă listă de sacrificii, compromisuri… Dar nu am făcut și nici nu am fost pus în situația să trebuiască să fac. Normal, oi mai fi vrut să mă văd cu nu știu cine, dar nu se putea, pentru că trebuia să repet sau aveam spectacol… Dar sacrificii, dramatice, nu au fost. Deci nici mare, nici sacrificii cinematografice.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter