Anamaria Prodan a avut o relație amoroasă cu Codrin Ștefănescu: „La un moment dat nu ne mai suportam”

Publicat pe

Anamaria Prodan a avut o relație cu Codrin Ștefănescu. În urmă cu mai mulți ani, Codrin Ștefănescu și Anamaria Prodan formau unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Sexy impresara devenise la acel moment primul jurnalist de sex feminin care se implica în subiecte sportive, lucru care l-a impresionat pe politician. Recent, invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', acesta a vorbit deschis despre acea perioadă, dar și despre sentimentele pe care le are în prezent pentru sexy impresară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au format un cuplu la mijlocul anilor ’90. Cei doi au avut multe momente frumoase împreună, iar familiile acestora erau extrem de încântate. Iubirea lor nu a durat decât un an, apoi au mers pe drumuri separate. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D, politicianul a fost întrebat dacă Anamaria Prodan l-a părăsit pentru Laurențiu Reghecampf.

Acesta a dezvăluit faptul că Anamaria Prodan nu s-a despărțit de el pentru a se mărita cu Laurențiu Reghecampf, ci pentru că în relație deja existau tensiuni. Cei doi nu se mai înțelegeau și au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Anamaria Prodan, scandal cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a vorbit despre divorț:„Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește…'

Citește și: În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan, alături de copiii săi:„Vrem să trăim fericiți'

Citește și: De ce a lipsit Alessandra Stoicescu de la Observator.A fost înlocuită de un bărbat

Citește și: Averea lui Cornel Galeș a ajuns la băieții Ilenei Ciuculete.Ce s-a întâmplat cu apartamentul moștenit de fiica lui

Anamaria Prodan a avut o relație cu Codrin Ștefănescu

Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au format un cuplu între anii 1995 și 1996. Recent, politicianul a vorbit despre această relație și a dat de înțeles că o aprecia foarte mult pe impresară deoarece era singurul jurnalist de sex feminin care prezenta informațiile legate de sport.

„Am fost împreună cu Anamaria prin 90 când eram puști, din 95 până în 96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-sa mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene. Pe vremea aia, ea era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie.', a spus el la Kanal D.

Acesta a subliniat că totul s-a întâmplat înainte ca impresara să își cunoască actualul soț, pe Laurențiu Reghecampf.

„Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf. Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită.', a adăugat acesta.

Codrin Ștefănescu, despre mama Anamariei Prodan: „Am iubit-o imens'

Codrin Ștefănescu avea o relație extrem de apropiată cu mama impresarei, dar și diva cu mama politicianului. În ultimul an în care Ionela Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere, acesta fost prezent la eveniment. Ba mai mult, el i-a fost alături impresarei în cele mai grele momente.

„Amândoi am iubit-o imens pe Ionela. Amândoi am iubit-o imens pe mama. I-am făcut ultima dată ziua de naștere a Ionelei cu puțin timp înainte de a muri și i-am cântat «La mulți ani» știind că cancerul a mâncat-o și simțea, îi dădeam curaj, îi ziceam, «Hai, mai, Ionele că ești roșie în obrăjori». Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei și ea și Reghecampf. Eram doi puști frumoși și nebuni și s-a întâmplat cu mulți timp în urmă', a spus el.

Anamaria Prodan, despre Codrin Ștefănescu

Vedeta a vorbit și ea despre relația pe care a avut-o cu politicianul. Aceasta nu a acordat foarte multe detalii și a punctat doar faptul că în prezent au o relație de prietenie.

„Codrin Ștefănescu? Noi am rămas cei mai buni prieteni!', a spus ea în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter