De ce s-au despărțit, de fapt, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu: „Au fost trei motive”

Publicat pe

Dinu Maxer a spus de ce s-a despărțit, de fapt, de Nicoleta Luciu. Cântărețul a făcut mărturisiri neștiute despre fosta lor relație, abia acum, după 16 ani de când s-au separat. A declarat că ar fi fost, de fapt, trei motive ce au condus la despărțire și le-a dezvăluit pe toate în direct, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Iată declarațiile incredibile ale artistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer a spus de ce s-a despărțit, de fapt, de Nicoleta Luciu. Artistul a fost mai sincer ca oricând și nu s-a sfiit să vorbească nici despre relația pe care a avut-o cu actrița. Cântărețul a declarat că, în total, trei motive ar fi condus la separarea lor de atunci, în urmă cu 16 ani. Unul dintre ele a fost că pe atunci el nu plănuia deloc să se căsătorească. Ulterior, planurile s-au schimbat radical în viața lui și s-a măritat cu soția sa, Deea Maxer.

Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul autohton. S-au iubit cu patos aproximativ opt ani, iar mulți dintre fanii lor se așteptau să-i vadă în fața altarului. Au decis însă să se despartă, iar în prezent amândoi și-au refăcut viețile. Amândoi s-au căsătorit cu actualii lor parteneri de viață și au niște copii superbi.

Citește și: Deea și Dinu Maxer au împlinit 13 ani de căsătorie:„Relația perfectă nu există'

Citește și: Deea și Dinu Maxer și-au botezat, în sfârșit, fetița! A fost o petrecere de… pandemie:”Nu ne-am mai pupat cu toți invitații”

Citește și: Anamaria Prodan, scandal cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a vorbit despre divorț:„Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește…'

Citește și: Oana și Viorel Lis, internați în spital după infecția cu COVID-19:„Sunt terminat la plămâni'

De ce s-au despărțit, de fapt, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu

Dinu Maxer a fost invitat recent în emisiunea „La Măruță', de pe Pro Tv. Cântărețul a dat cărțile pe față în privința Nicoletei Luciu și a dezvăluit de ce s-au despărțit, de fapt, în urmă cu 16 ani. Potrivit spuselor lui, nu unul, ci trei motive ar fi cauzat ruptura dintre ei la acea vreme.

Conform declarațiilor lui Dinu Maxer, cele trei motive ce au condus la despărțire au fost că: el nu își dorea copii, nici să se căsătorească și nici ca ea să mai apară în telenovele. Artistul a explicat că la acea vreme nu voia deloc să se însoare, după „istoria părinților săi'.

„Am fost gelos pe Nicoleta. Au fost trei motive pentru care ne-am despărțit: nu voiam copii, nu voiam să mă căsătoresc și nu voiam ca ea să joace în telenovele!

Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. Nu mă gândeam la căsătorie, dacă nu era Deea nu mă căsătoream niciodată!', a declarat Dinu Maxer în emisiunea „La Măruță', de pe Pro Tv, scrie click.ro.

Cum a început povestea de iubire dintre Dinu Maxer și soția lui, Deea Maxer

În cadrul aceleiași emisiuni, Dinu Maxer a susținut că NU a fost cu Nicoleta Luciu și cu Deea Maxer în același timp, așa cum se specula la acea vreme. A povestit că s-a îndrăgostit iremediabil de acutala lui soție, când ea avea doar 15 ani, iar el 32. Au păstrat secretul în privința relației lor timp de câțiva ani, până ce ea a împlinit 18 ani. În cele din urmă, familia a fost de acord cu relația lor.

„Era în anul 2005, atunci când mă despărțisem de Nicoleta, și era mare circ după separare. Noi ne-am ascuns vreo 2 ani. Nu am fost cu amândouă deodată, deși așa a părut. După două săptămâni de la despărțire am vorbit cu Nicoleta și i-am zis de prietena mea. Iată și demonstrația că am iubit-o foarte mult! Deea avea 15 ani și eu aveam 32 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație.

Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă. Soacra mea e cu 5 ani mai mare', a povestit artistul.

Dinu Maxer: „Eu acum am 48 de ani și soacra mea 53'

Așadar, se pare că între Dinu Maxer și soția lui, Deea Maxer, a fost dragoste la prima vedere. El a povestit că ea e singura femeie care l-a făcut să creadă în ideea de căsnicie, deși înainte nu voia să audă de căsătorie.

„Îmi plăcea atât de mult de Deea, încât am studiat cazurile celebre de genul din America ale actorilor celebri, asta ca să văd dacă fac publică relația… Nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc, dar m-am căsătorit. Eu am acum 48 de ani si soacra mea 53 de ani', a mai transmis el.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter