Anamaria Prodan, scandal cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a vorbit despre divorț: „Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește...”

Publicat pe

Anamaria Prodan se află în scandal cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a vorbit despre divorțul dintre impresară și Laurențiu Reghecampf. Încă soția antrenorului de la Univeristatea Craiova a izbucnit atunci când a auzit ce a avut de spus despre situația controversată în care se află acum cei doi și i-a transmis un mesaj dur. Iată cum a început totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan e în scandal cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a vorbit despre divorțul dintre impresară și Reghe. Cea dintâi a fost scoasă din sărite de gestul vedetei stabilite în America și nu s-a sfiit să-i transmită un mesaj dur. Nici reacția celei din urmă nu a întârziat să apară, fiind la fel de dură. Iată ce și-au spus cele două!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț, după ce antrenorul de la Universitatea Craiova a depus actele. Subiectul a fost comentat de mai multe vedete din showbiz, inclusiv de Carmen Harra. În urmă cu ceva timp, clarvăzătoarea a interpretat, din punct de vedere numerologic, datele de naștere ale celor implicați în situația controversată. A vorbit astfel atât despre sexy-impresară, cât și despre Reghe.

Citește și: Din ce face bani Laurențiu Reghecampf după anunțul divorțului de Anamaria Prodan.Fiul său, Luca, este direct implicat

Citește și: În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan, alături de copiii săi:„Vrem să trăim fericiți'

Citește și: Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău:„Nu a fost ceva infim'

Citește și: Ana Baniciu, primele detalii despre nunta cu logodnicul ei, Edy Kovacs:„Invitații…'

Anamaria Prodan, scandal cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a vorbit despre divorț

Anamaria Prodan a răbufnit în urma gestului clarvăzătoarei. I-a transmis lui Carmen Harra un mesaj dur, spunându-i că, din punctul ei de vedere, fiecare ar trebuie să-și vadă de viața lui. Sexy-impresara a susținut că Laurențiu Reghecampf are drepturi egale cu ea și că nu-și mai dorește să vorbească în public despre divorțul lor.

„Doamna Harra, atunci când face asemenea declarații, ar trebui să stăpânească foarte bine subiectul și să înțeleagă că nu eu am declarat că pleacă cu banii de la Craiova sau tot ce vorbiți dumneavoastră aici. Eu cred că fiecare ar trebui să-și vadă de viața lui. Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește și nu stăpânește subiectul, să nu le mai facă.

Soțul meu are drepturi egale cu mine. Copilul meu, dacă scrie ceva sau postează, este foarte deștept și înțelege la 13 ani tot ce se întâmplă. Doamna Harra, vă tot urmăresc pe toate posturile, dacă citiți doar din ziare, 99% neadevărate, nu aveți cum să faceți o analiză. Nu vreau să se mai discute despre divorțul Prodan-Reghecampf', a spus Anamaria Prodan, conform cancan.ro.

Anamaria Prodan: „Îmi iubesc soțul și am să-l iubesc toată viața mea'

În plus, Anamaria Prodan a susținut că nu ar fi spus niciodată nimic rău despre Reghe, că îl iubește și că îl va iubi toată viața, pentru că i-a dăruit un copil. Pe lângă asta, a trasmis că nu doar ea, ci toată familia îl iubește și-l respectă pe antrenorul de fotbal.

„Fiecare aș vrea să-și vadă de locul lui. Eu nu am declarat în viața mea nimic rău despre soțul meu, îmi iubesc soțul și am să-l iubesc toată viața mea pentru că mi-a dăruit un copil minunat. Toata familia îl iubește și îl respectă. Ceea ce s-a întâmplat este greșeala soțului meu pe care personal trebuie să și-o asume. Nu avem legătură cu ceea ce se întâmplă, nu intervenim, nu îl căutăm, nu facem absolut nimic', a continuat sexy-impresara.

Răspunsul lui Carmen Harra

Ei bine, reacția lui Carmen Harra nu a întârziat să apară. Clarvăzătoarea a susținut că Anamaria Prodan ar avea o „atitudine complet narcisistă' și că s-ar fi așteptat la asta din partea ei.

„Atitudinea complet narcisistă. Un narcisist se apără pe el, atacă pe cel care îi arată greșelile. Atitudinea pur narcisistă. Mă așteptam la ea. Eu i-am dat o definiție în calitate de psiholog așa că mă calific medical să o analizez. Ce a făcut ea mi-a confirmat din nou care sunt problemele ei. Ar fi mai bine dacă s-ar calma și s-ar gândi de ce este în situația asta', a transmis Carmen Harra.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter