Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău: „Nu a fost ceva infim”

Publicat pe

Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău. În urmă cu câteva luni, cele două artiste au ocupat prima pagină a ziarelor după ce și-au spus cuvinte grele. Totul a început în momentul în care Vlăduța Lupău a lansat un colaj de piese vechi reinterpretate ale unor maneliști. Colega sa de breaslă s-a simțit deranjată de gestul Vlăduței și a început un adevărat război. Acum, Georgiana Lobonț a trecut peste orice supărare și îi transmite câteva cuvinte fostei sale prietene.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cele două artiste au avut o relație foarte apropiată până când Vlăduța Lupău a lansat un colaj de piese vechi reinterpretate ale unor maneliști. Georgiana Lobonț s-a simțit trădată de prietena ei și a subliniat că și ea ar fi avut pregătite acele melodii. De aici a fost doar un pas către un adevărat război. Fiecare dintre cele două și-a spus punctul de vedere, aducându-se nenumărate acuzații.

Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău: „Nu a fost ceva infim'Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău: „Nu a fost ceva infim'

Cele două par că au îngropat securea războiului. Georgiana Lobonț a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Vlăduța Lupău, dar și cum ar vrea ea să evolueze lucrurile.

Citește și: Ce relație are, de fapt, Vlăduța Lupău cu soacra ei:”Mi-ar plăcea să…”

Citește și: Vlăduța Lupău, în brațele lui Neymar:„Dacă îți dorești cu adevărat ceva…'

Citește și: Impresarul și sora lui Petrică Mîțu Stoian, audiați de procurori azi, în ziua înmormântării artistului:„A trebuit să spun tot ce știu'

Citește și: Oana Zăvoranu va fi consilier de imagine pentru primarul Cristian Popescu Piedone.Va lucra gratis

Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău

După ce și-au aruncat cuvinte grele, cele două artiste par să îngroape săcurea războiului. Georgiana Lobonț susține că ea a trecut peste ce s-a întâmplat și chiar visează la o împăcare cu frumoasa interpretă.

'Nu am mai vorbit (n.r. Vlăduța Lupău), dar îți spun sincer că mi-a trecut tot ce am avut, aceea supărare pe care am avut-o. Cu mâna pe inimă îți spun, dacă vede cumva cineva din apropiații ei, eu chiar nu am nici-o treabă, ea este chiar o fată foarte bună, eu așa am cunoscut-o, probabil că succesul, ți-am zis, de multe ori te schimbă, sau poate pentru o perioadă îți schimbă gândirea.', a spus ea la „Viața Vedetelor'.

Ba mai mult, tânăra susține că iubitul ei, Rareș ar fi gestionat altfel întreaga situație. Ea subliniază că ar fi trebuit să își tempereze mai mult comportamentul.

Poate că nu trebuia să reacționez nici eu așa, să fiu mai calmă, sau mai iertătoare, știi cum îmi zice Rareș mereu. Rareș de exemplu, nu ar fi reacționat cum am reacționat eu, dar ea este un om foarte bun, de asemenea și nașul copiilor mei, de fapt al fetiței mele', a adăugat ea.

„O să ajung la o maturitate'

Interpreta susține că va exista un moment în care cele două se vor împăca. Acest lucru vine odată cu trecerea timpului, conform spuselor Georgianei.

'Tot ce se întâmplă în viața mea, se întâmplă cu un scop, știu exact care este scopul dar nu are rost să-l spun acum, și vreau ca totul să se întâmple într-un fir epic. Îmi doresc să revenim la o situație mai bună, dar toate lucrurile astea sunt convinsă că se vor întâmpla în timp… Pentru că o să ajung și eu, și ea, la o maturitate!', a spus Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț: „Mă bucur că nu sunt răutăți'

Aceasta spune că deși nu a mai vorbit de mult cu Vlăduța Lupău, se bucură de faptul că nu mai există răutăți. Ba mai mult, ea consideră că nu a fost vina nimănui în acel conflict și speră ca relația lor să fie din nou una fericită.

Nu am mai primit semnale din partea ei și mă bucur că nu mai sunt răutăți. Și asta e de bine! Probabil că și eu luam lucrurile altfel, nu dau vina pe nimeni acum, lucrurile ți-am spus se întâmplă cu un scop și pentru mine s-au întâmplat în foarte bine. Poate că ăsta a fost scopul.', a continuat ea.

Georgiana Lobonț: „Îmi doresc să ne împăcăm'

Georgiana Lobonț a menționat și faptul că speră la o împăcare cu Vlăduța Lupău, dar o să lase timpul să le așeze pe toate.

Normal că îmi doresc să ne împăcăm, îmi doresc să fie lucrurile bune între toată lumea, eu nu am treabă cu nimeni, cred că nici ea nu mai are nici-o treabă, ce a fost a fost, nu se poate șterge nici cu buretele pentru că nu a fost ceva infim. Și ea este o persoană credincioasă și eu sunt la fel, și cu siguranță viitorul o să ne rezerve multe', a mai spus aceasta în cadrul emisiunii „Viața Vedetelor'.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter