Ana Baniciu, primele detalii despre nunta cu logodnicul ei, Edy Kovacs: „Invitații...”

Publicat pe

Ana Baniciu a dezvăluit primele detalii despre nunta logodnicul ei, Edy Kovacs. Cântăreața nu a oferit o dată concretă, însă a vorbit despre perioada în care speră să se țină marele eveniment. Este sigură că iubitul ei este alesul, fiind și primul bărbat pe care l-a prezentat părinților ei. Iată cine îi va fi alături artistei în ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce Ana Baniciu a fost cerută de soție, mulți s-au întrebat când se va mărita cu logodnicul ei, Edy Kovacs. Iar pentru că nu are nimic de ascuns în fața fanilor, chiar ea a oferit primele detalii legate de eveniment. Câtăreața nu a dezvăluit o dată concretă, dar a precizat că speră ca nunta să aibă loc după ce pandemia de COVID-19 se va termina.

Ana Baniciu și iubitul ei, Edy Kovacs, trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Dragostea pe care și-o împărtășesc zilnic, necondiționat, i-a făcut să fie și mai apreciați de către public. De curând, în cuplul lor a fost mare bucurie. Tânărul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe artistă, iar răspunsul ei a fost bineînțeles un mare „DA'. Acum, întrebarea care stă pe buzele tuturor este când vor face cei doi nunta. Fire deschisă, ea a vorbit acum despre marele eveniment.

Citește și: Cine este Ana Baniciu.Fiica celebrului Mircea Baniciu a câștigat Asia Express sezonul 1

Citește și: Raluka și Ana Baniciu sunt mai ceva ca două surori:„N-am reușit încă să mă cert cu Ana' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Anamaria Prodan despre declarațiile de dragoste făcute de Dani Mocanu:„E de felicitat'

Citește și: De ce i-a dat Lucian Viziru inelul soției după 11 ani de căsnicie:„I l-am oferit abia acum trei zile'

Ana Baniciu, primele detalii despre nunta cu logodnicul ei, Edy Kovacs

Ana Baniciu este în culmea fericirii de când iubește din nou. Este mai sigură ca oricând că persoana de lângă ea este cea mai potrivită, astfel că ea și Edy Kovacs se gândesc deja la planuri de viitor. Cântăreața își dorește chiar să ajungă în fața altarului alături de logodnicul ei, însă nu au stabilit încă data nunții.

Artista a anunțat că va urma și nunta, însă nu în viitorul apropiat. Și-a justificat decizia, spunând că atât ea, cât și iubitul ei, își doresc o nuntă la care să poată lua parte toți cei dragi. De aceea, ei au de gând să aștepte mai întâi ca pandemia de COVID-19 să treacă, pentru ca mai apoi să se distreze după bunul plac la fericitul eveniment.

„Va urma și nunta, dar nu în viitorul apropiat, pentru că vrem să avem o nuntă frumoasă, cu toți apropiații și cu toți oamenii pe care îi cunoaștem și care ne-au fost alături, în general. Iar asta n-ar fi posibil acum, în perioada asta.

Vrem să avem o nuntă relaxată, fără teste COVID, fără Poliție, dacă se poate. Așadar, în momentul în care se va termina și această pandemie, sperăm cât mai repede, veți primi și invitații la nunta noastră.', a spus Ana Baniciu pentru Fanatik.ro.

Ana Baniciu: „Edi este primul bărbat pe care l-am prezentat părinților'

Deși a mai avut relații în trecut, Ana Baniciu nu a adus niciodată acasă un băiat. Noul ei partener, Edy Kovacs, a „spart gheața' și a făcut cunoștință cu părinții artistei. Artista a hotărât să le facă cunoștință, fiind sigură că alături de el trăiește ceva serios.

„Edi este primul bărbat pe care eu l-am prezentat părinților mei. Chiar dacă am mai avut relații, am considerat că relațiile acelea erau trecătoare, și nu am vrut să îi dezamăgesc, prezentându-le niște oameni cu care, cumva eram, cred că inconștient, convinsă că nu se va transforma în ceva serios.

Tata mă întreba de ceva vreme când îi prezint pe cineva, dar i-am spus că va veni momentul și că îi voi prezenta un băiat care merită.', a adăugat ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter