Din ce face bani Laurențiu Reghecampf după anunțul divorțului de Anamaria Prodan. Fiul său, Luca, este direct implicat

Publicat pe

Din ce face bani Laurențiu Reghecampf după anunțul divorțului de Anamaria Prodan. În ultima perioadă, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ocupă primele pagini ale ziarelor. La scurt timp după ce antrenorul a anunțat că va divorța, o casă de modă l-a contactat pentru a deveni imaginea unor costume bărbătești. Acesta, împreună cu fiul său, Luca, vor apărea într-un clip pentru un cunoscut brand de îmbrăcăminte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o căsnicie de 15 ani, în care s-au iubit enorm. Anunțul referitor la divorț făcut de antrenor a uimit o țară întreagă. Acum, acesta are un contract de imagine cu o cunoscută casă de modă. Se pare că Reghe a lăsat pentru o clipă fotbalul și a apărut într-un clip de prezentare alături de fiul său cel mare, Luca.

Antrenorul de la Craiova s-a implicat alături de fiul său într-o campanie de publicitate pentru o casă de modă. Cei doi par foarte mândri de realizarea lor.

Citește și: Anamaria Prodan, noi declarații despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf:„Când stai lângă soția ta, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu…'

Citește și: De cât timp nu mai locuiesc împreună Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:„A stat cu noi în casă până după nuntă'

Citește și: Impresarul și sora lui Petrică Mîțu Stoian, audiați de procurori azi, în ziua înmormântării artistului:„A trebuit să spun tot ce știu'

Citește și: Oana Zăvoranu va fi consilier de imagine pentru primarul Cristian Popescu Piedone.Va lucra gratis

Din ce face bani Laurențiu Reghecampf după anunțul divorțului de Anamaria Prodan

Se pare că Laurențiu Reghecampf și fiul său au o relație extrem de apropiată. Cei doi au devenit imaginea unei case de modă pentru costume bărbătești. Într-un clip de prezentare, Luca și tatăl său coboară dintr-o mașină Rolls Royce. Aceștia se îndreaptă către magazin, unde probează mai multe costume. Laurențiu îi aranjează cămașa și papionul fiului său, semn care denotă grija față de familie.

Acesta dorește să arate impecabil la fiecare apariție. El poartă doar haine făcute după măsura lui, în interiorul cărora sunt brodate inițialele numelui său: „L.R.'.

Cum se descurcă antrenorul din punct de vedere profesional

Se pare că Laurențiu Reghecampf traversează o perioadă benefică pentru cariera sa. Acesta a fost numit antrenorul lunii octombrie de către Gazeta Sporturilor. Într-un interviu, el a subliniat că nu este doar meritul său și că nu ar fi ajuns aici fără o echipă pe măsura așteptărilor.

„Nu este doar performanța mea, este performanța tuturor de la echipă și pentru asta trebuie să-i felicităm pe toți. Eu cred că este un parcurs normal la ceea ce se dorește la Craiova, la ceea ce s-a investit aici și la ce ne dorim să facem pe viitor. Avem jucători cu calități individuale bune și care se pretează la un astfel de joc, ne dorim enorm să avem cât mai mult balonul, să avem cât mai multe ocazii, să fim agresivi, să recuperăm mingea foarte repede. Asta am făcut eu de când am venit aici', a spus el pentru Gazeta Sporturilor.

Sursă foto: Instagram și Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter