De ce s-au certat Zarug și Francesco, fiul Patriziei Paglieiri, la Asia Espress: „L-aș fi omorât dacă...”

Publicat pe

De ce l-a enervat Zarug pe Francesco, fiul Patriziei Paglieiri, la Asia Espress. Tensiunea competiției l-a afectat, în ultima ediție a emisiunii asupra tânărului. La fel cum s-a întâmplat și cu alți concurenți, transportul către următoarea probă s-a dovedit a fi cel mai greu lucru. Iată ce s-a întâmplat pe Drumul Împăraților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, Francesco s-a enervat pe un gest făcut de Zarug, la Asia Express. După ce creatorul de modă a încălcat regulile jocului și nu a ascultat sfaturile primite de la Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii. Partenerul lui Lorelai Bratu a fost implicat într-o altă situație conflictulă, de data aceasta cu fiul Patriziei Paglieiri.

De ce s-au certat Zarug și Francesco, fiul Patriziei Paglieiri, la Asia Espress

În drumul către următoarea probă de pe Drumul Împăraților, concurenții au avut nevoie din nou de autostop. Așa cum s-a întâmplat până acum, lipsa transportului s-a dovedit a fi cea mai mare problemă. Dacă unele echipe s-au descurcat de minune, ceilalți au avut același noroc.

Grăbiți să ajungă la următoarele probe, Zarug și Lorelei Bratu, Adriana și Maria Speranța Trandafir, dar și Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco. Adriana și Maria Speranța s-au întâlnit pe aceeași șosea.

Primele au găsit mașină Adriana și Maria Speranța Trandafir. Ulterior, Francesco și Patrizia Paglieri au reușit să oprească o mașină, însă șoferul a oprit mai aproape de echipa formată din Lorelei Bratu și Zarug.

Și pentru că se află într-o cursă contra-cronometru, fără să stea prea mult pe gânduri, Zarug și Lorelai s-au urcat în autoturism și au pornit la drumul din competiția Asia Express.

Citește și: Vedetele de la Asia Express au băut lapte de cămilă!

Citește și: Ce afacere și-au deschis Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, după Asia Express

Citește și: Zarug a încălcat regulile la Asia Express

Citește și: Gabriela Firea a făcut COVID-19, deși s-a vaccinat cu trei doze

Francesco spune că este foarte dezamăgit de comportamentul lui Zarug

Și-a pus ghiozdanul în portbagaj și a pornit la drum. Pe de altă parte, acest gest a însemnat dezamăgire profundă pentru Francesco. Tânărul nu s-a mai putut abține și a mărturisit că, dacă ar fi fost în locul lui Zarug, nu ar fi procedat așa.

Deși mama lui a făcut tot posibilul să îl calmeze Francesco, însă acesta era mult prea nervos pe Zarug și i-a spus mai multe cuvinte grele.

„Gândul meu în momentul ăla era doar răzbunarea. Asta ar fi singurul lucru care m-ar face mai bine. Am țipat la destin, l-aș fi omorât dacă era lângă mine. Mi s-a părut incredibil, nu cred că i s-a întâmplat nimănui ce mi s-a întâmplat mie', a povestit, dezamăgit, Francesco.

Ce afacere și-au deschis Patrizia Paglieri și fiul ei după Asia Express

Ce afacere și-au deschis Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, după Asia Express. După ce s-au întors de la Asia Express, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au investit într-o nouă afacere. Patrizia a spus că a muncit foarte mult în ultima vreme, iar fiul ei este un real ajutor pentru ea.

Abia am terminat de renovat bucătăria de restaurant și am dat drumul la delivery. Sunt foarte obosită. A durat 3 săptămâni, am avut cumpărată aparatura și am schimbat gresia, am dat 6.000 de euro.

Mă ajută Francesco, am dat drumul la mâncare, lumea zicea că m-a așteptat multă vreme. Fac meniu mixt, fac paste, meniu italienesc, de-ale mele, cu ierburi aromatice.

Dar meniul este mult mai mic ca la restaurant, nu-l am decât pe fiul meu. El e cel mai bun ajutor, pentru că face cu suflet, pentru casă. Vă aștept la Arromi, nume care vine de la iarba aromatică pe care o folosesc în mâncare', a mărturisit Patrizia Paglieri, pentru click.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter