Cine este și cum arată fosta soție a lui Codrin Ștefănescu. Au un copil împreună

Publicat pe

Codrin Ștefănescu și Alice Constantinică, fosta lui soție, au fost împreună câțiva ani buni. În 2016, fotomodelul, în vârstă de 28 de ani, l-a adus pe lume pe singurul fiu al cuplului. Omul politic este cunoscut de publicul larg, printre altele, datorită afinității sale pentru femeile tinere și frumoase. Cine este și cum arată fosta soție a lui Codrin Ștefănescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alice Constantinică, fosta soție a lui Codrin Ștefănescu a devenit cunoscută în momentul în care l-a cunoscut pe fostul parlamentar. Cei doi au stat împreună cinci ai, dar din relația lor a rezultat Radu, cel de-al doilea copil al acestuia. În cele din urmă, ei s-au despărțit după ce polticianul a fost implicat într-un scandal media.

Cine este și cum arată fosta soție a lui Codrin Ștefănescu

În urma scandalului care a apărut după ce Codrin Ștefănescu a fost vizitat de cele două secretare ale sale acasă, cei doi au decis să meargă pe căi diferite și au divorțat, fostul politician fiind cel care a dat vestea pe rețelele de socializare.

„Ne-am despărțit! Cred cā amândoi am luat decizia corectă! Mulțumesc prietenilor care ne-au fost alături. Acesta a fost anunțul pe care am dorit să-l fac !' a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citește și: Nadia Comăneci a împlinit azi 60 de ani.Ce cadou a primit de la Klaus Iohannis

Citește și: Scandalul pe moștenirea lui Cornel Galeș se aprinde!Un elvețian susține că soțul Ilenei Ciuculete l-a țepuit cu 15.000 de euro

Citește și: Ce medicamente a luat Petrică Mîțu Stoian înainte să meagă la clinica de recuperare:„I-au înjumătățit doza de…’

Acum, fosta soție a lui Codrin Ștefănescu este fericită cu alt bărbat

Acum, fosta soție a lui Codrin Ștefănescu a trecut total peste dezamăgirea trăită alături de politician și este fericită alături de Cătălin Plapcianu, un fost „crai de Dorobanți' care a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de 12 ani, când a avut un accident auto în care a fost distrus un Lamborghini Murcielago, scrie wowbiz.

Codrin Ștefănescu a devenit tată pentru prima oară în timpul relației de 12 ani cu Luiza Tănase, atunci când aceasta i-a dăruit o fată, Andra, în vârstă de 18 ani.

„Am avut o relație frumoasă. Avem o fetiță împreună. Ne-am despărțit în condiții amiabile. Nu ne-am certat, dar nici nu am mai ținut legătură', a declarat Codrin Ștefănescu.

Cine este Codrin Ștefănescu

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților, Codrin Ștefănescu este absolventul Facultății de Economie Informatică și al Facultății de Relații Economice Internaționale; universitățile și ciclurile de studii nu sunt precizate.

Între 1990 și 1993, Ștefănescu a fost atașat Europress la București, redactor pe probleme de cultură și istoria artei.[2] În 1993 a fondat Fundația „România Tânără', al cărei președinte a fost din 1996 până în 2002.

După absolvirea facultății a lucrat ca economist la firma Coryllus Trading. Într-un interviu pentru DCNews, Codrin Ștefănescu a declarat că, după finalizarea studiilor, a deschis împreună cu câțiva colegi din universitate o firmă de brokeraj pe care a vândut-o mai târziu unui consorțiu de bănci.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter