Gheorghe Gheorghiu s-a însurat în SUA. Primele imagini de la eveniment

Publicat pe

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat Gabriela Băncescu duminică, 14 noiembrie, la un restaurant de lux din New York, Statele Unite ale Americii. Cei doi au decis să invite peste 500 de persoane, care să le fie alături în ziua cea mare. Iată primele imagini de la eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebrul cântăreț făcea anul trecut primele declarații despre căsătoria cu Gabriela Băncescu. Tot atunci, dădea și primele detalii despre cum o să arate evenimentul.

„Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani”, a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu.

Citește și: Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu:„Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă'

Citește și :Gheorghe Gheorghiu se însoară, la 67 de ani.La nuntă vor participa o mie de invitați!

Citește și: Georgiana și Jador s-au împăcat, din nou! Tatăl artistului: „Au decis să schimbe puţin strategia'

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya: „E greu să știu că nu se simte bine și nu…'/ EXCLUSIV

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat

În urmă cu doar câteva săptămâni, Gheoghe Gheorghiu făcea primele declarații despre nunta cu Gabriela Băncenscu. Cei doi au invitat peste 500 de persoane, chiar dacă artistul și-ar fi dorit să aibă parte de o petrecere restrânsă.

„Am emoții, că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”,  a mărturisit artistul la vremea respectivă. 

Ei bine, evenimentul cel mare a avut loc, duminică, 14 noiembrie, la un restaurant din New York. Gheoghe Gheorghiu a pus capăt vieții de burlac și s-a căsătoria cu cea care i-a fost alături în ultimii ani din viața sa, Gabriela Băncenscu.

Nașii de cununie ai cuplului au fost  Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu. De asemenea, câteva fotografii de la nunta lui Gheorghe Gheorghiu au fost publicate pe rețelele de socializare. Cei doi au strălucit în ziua cea mare, alături de cei mai importanți oameni din viețile lor. Gabriela a îmbrăcat o rochie albă, care conținea mici detalii și care i-a pus corpul în valoare, iar artistul a optat pentru o ținută all black.

Nuntașii s-a distrat până dimineață la un local cu specific românesc din New York, Statele Unite ale Americii, iar atmosfera a fost întreținută toată noaptea de Angela Rusu.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter