Oana și Viorel Lis, internați în spital după infecția cu COVID-19: „Sunt terminat la plămâni”

Publicat pe

Oana și Viorel Lis, internați în spital după infecția cu COVID-19. Viorel și Oana Lis trec printr-o perioadă extrem de dificilă din viața lor. După ce a fost infectat cu COVID-19, fostul primar al Capitalei a fost internat la Institutul Matei Balș din București. În ceea ce o privește pe soția lui, starea de sănătate a vedetei s-a înrăutățit, în acest moment fiind și ea pe patul de spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana și Viorel Lis trec printr-o perioadă foarte dificilă din viața lor. După ce aceștia au fost infectați cu COVID-19, fostul primar al Capitalei și soția sa au ajuns pe paturile de spital. Mara Bănică a vorbit deschis despre starea lor de sănătate, dar și despre teama pe care o are Viorel Lis.

Mara a povestit că cei doi soți au ajuns la spital vineri, respectiv duminică seară. Ambii au simptome destul de grele ale virusului SARS-CoV-2.

Citește și: De ce și-a închis Oana Lis cabinetul de consiliere psihologică.Are legătură cu soțul ei

Citește și: Viorel Lis și-a făcut testamentul. Oana Lis:„Eu decid ce facem cu banii'

Citește și: Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău:„Nu a fost ceva infim'

Citește și: Ana Baniciu, primele detalii despre nunta cu logodnicul ei, Edy Kovacs:„Invitații…'

Oana și Viorel Lis, internați în spital după infecția cu COVID-19

Oana și Viorel Lis se află în acest moment pe paturile de spital. Cei doi au fost infectați cu COVID-19, iar starea lor de sănătate s-a înrăutățit. Inițial, Oana trebuia să facă tratamentul acasă, însă s-a simțit rău și a fost nevoită să stea sub supravegherea medicilor.

„Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea. E în aceeași rezervă cu el!', a dezvăluit Mara Bănică, în exclusivitate, pentru Click.ro.

„Viorel e așa și așa'

Mara Bănică a povestit faptul că ea a fost cea care l-a convins pe fostul primar al Capitalei să se interneze la spital. Aceasta nu doar că a fost alături de cuplu, ci a oferit și detalii cu privire la starea lor de sănătate.

„Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață, ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinuluil în luna martie. Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva', a mai spus ea pentru sursa citată.

Potrivit acesteia, Oana Lis avea o stare de sănătate destul de bună în ziua în care Viorel a fost internat în spital. Chiar ea a fost cea care s-a ocupat de soțul său.

„Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir.', a mai declarat apropiata cuplului.

Viorel Lis: „Sunt terminat la plămâni'

Având în vedere problemele de sănătate cu care Viorel Lis se confruntă, virusul cu care a fost infectat nu îi poate aduce decât multă suferință. Acesta se află în acest moment la Institutul Matei Balș din București și recunoaște că starea sa de sănătate este destul de gravă.

'Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc, că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r. Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții', a spus Viorel Lis pentru Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter