Viorel Lis și-a făcut testamentul. Oana Lis: „Eu decid ce facem cu banii”

Publicat pe

Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar Oana Lis i-a rămas alături și l-a îngrijit în toată această perioadă. De asemenea, fostul edil și-a făcut și testamentul, iar Oana a povestit cui îi va rămâne întreaga avere după ce avesta nu va mai fi în viață, mai ales că Viorel Lis a mai fost căsătorit și are și copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Lis povestea, la un moment dat, că ea și Viorel Lis nu o duc foarte bine din punct de vedere financiar. De asemenea, aceasta era dezamăgită și de pensia pe care o primește fostull edil, spunând că i-a fost foarte greu să plătească tratamentele acestuia. De când starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit, Oana Lis i-a rămas alături și a avut grijă de el, chiar dacă gurile rele au spus mereu că cei doi nu vor rămâne împreună.

Viorel Lis și-a făcut testamentul. Oana Lis: „Eu decid ce facem cu banii'Viorel Lis și-a făcut testamentul. Oana Lis: „Eu decid ce facem cu banii'

Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. Eu am ieșit zilnic afară, dar singură. Eu sunt genul la bine, la greu, mi se pare normal să stau cu el când e bolnav. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular am dat 16 milioane pe un RMN', a spus Oana Lis, în emisiunea Exclusiv VIP.

Citește și: Serghei Mizil, despre scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie:„Fata lor de 5 ani m-a întrebat…'

Citește și:Larisa Iordache a ajuns la spital, după ce s-a calificat în finala de la bârnă, la Jocurile Olimpice

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Reghe, vacanță în Grecia fără Anamaria Prodan. Reacția impresarei:„Nu-l acopăr sau ceva…'

Viorel Lis și-a făcut testamentul

Oana Lis a vorbit într-o emisiune TV despre averea pe care o are Viorel Lis, dar și despre ce scrie în testamentul acestuia. Fostul edil a mai fost căsătorit și are și copii, însă acestora n-o să le revină nimic după ce fostul edil nu va mai fi în viață. Oana Lis a explicat că partajul cu fosta soție și copiii lui Viorel Lis s-a făcut atunci când a avut loc divorțul. Drept urmare, singurul lucru care va rămâne după ce Viorel Lis nu va mai fi este apartamentul în care acesta locuiește cu Oana în prezent.

Imobilul este deja trecut pe numele Oanei Lis. „A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!', a mai spus Oana Lis.

Ce pensie are Viorel Lis

Oana Lis a mărturisit că Viorel Lis are o pensie de 3.000 lei, iar banii nu îi ajung pentru a acoperii tratamentele și investigațiile medicale de care are nevoie fostul edil. În plus, Oana Lis a mai spus că ea lucrează ca psiholog lucrez doar online pentru că trebuie să aibă grijă de Viorel Lis.

„Nu e un secret. Viorel, după o viață de muncă, are pensie de 3.000 de lei. La un calcul la rece, cam 800 de lei sunt pastilele, extra pe lângă cele subvenționate de stat. Dacă are nevoie de o terapie, de un RMN, alți 700 de lei. Întreținerea, partea lui, 300 de lei, mâncarea pentru un om cu diabet… nu-i ajung 3.000 de lei. Oamenii nu înțeleg că noi glumim foarte mult și chestia asta că eu trăiesc din pensia lui sunt niște glume foarte proaste sau că îi iau pensia.

Eu ca psiholog lucrez doar online. Aș putea să mă angajez undeva, dar atunci cine are grijă de Viorel, cine îl spală pe Viorel, cine îi dă de mâncare lui Viorel? Ar trebui să angajez o infiermieră care să aibă grijă de el.(…) Am renunțat la foarte multe lucruri. Nu am mai plecat într-o vacanță în afară de peste 10 ani. Nu stau cu el pentru bani. Unde sunt banii?', a mai explicat Oana Lis.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter