Cine este Codruț Șerban de la Puterea Dragostei. E posesiv și gelos

Publicat pe

Cine este Codruț Șerban de la Puterea Dragostei. Sezonul 4 Puterea Dragostei a fost așteptat cu sufletul la gură de fanii emisiunii, pentru a-i cunoaște pe noii concurenți și poveștile lor de viață. Codruț Șerban este unul dintre norocoșii care au trecut de casting și au intrat în competiție. Se descrie drept o fire prietenoasă și vrea lângă el o femeie puternică. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Codruț Șerban de la Puterea Dragostei. Codruț Șerban este unul dintre concurenții sezonului 4 Puterea Dragostei. A urmărit emisiunea și în trecut, deoarece a recunoscut că i-au plăcut trei fete dintre sezoanele anterioare. Acestea sunt Roxana, Simina și Simona. Pe lângă aceste indicii, el a dezvăluit concret și ce calități trebuie să aibă viitoarea lui iubită.

Cine este Codruț Șerban de la Puterea Dragostei. Codruț Șerban a pășit cu entuziasm în Casa Puterea Dragostei. Speră să-și întâlnească marea iubire, iar dacă va reuși, este pregătit de o relație serioasă. La doar 21 de ani, tânărul are planuri mari de viitor, dacă își va găsi femeia visurilor lui. Aceasta trebuie să aibă în primul rând un caracter foarte puternic.

Citește și: De ce s-au despărțit Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei:„Era foarte impulsiv și…'

Citește și: De ce s-au despărțit Cristian Jitaru și Mona de la Puterea dragostei: „Nu avem…”

Citește și: De ce Liviu Vârciu nu a plătit actorii care apar în filmul său, „Zăpadă, ceai și dragoste':„Au muncit gratis'

Citește și: Ce a făcut Lavinia Pîrva la prima întâlnire cu soțul ei, Ștefan Bănică:„L-am întrebat dacă…'

Cine este Codruț Șerban de la Puterea Dragostei

Cine este Codruț Șerban de la Puterea Dragostei. Codruț Șerban de la Puterea Dragostei s-a născut pe data de 6 martie 2000 și are 21 de ani. El este de loc din Galați și e foarte pasionat de tatuaje, dar și de mașini. Spune despre el că este o fire prietenoasă, dar a recunoscut că în relații obișnuiește să fie posesiv și gelos. Vrea ca femeie de lângă el să fie puternică, pentru a reuși să treacă cu brio peste toate situațiile și provocările din cadrul show-ului de pe Kanal D. Speră că împreună vor ajunge chiar în Marea Finală.

Codruț Șerban s-a descris drept un fan înfocat al emisiunii Puterea Dragostei. A urmărit cu atenție edițiile anterioare și i-a plăcut foarte mult de Roxana, Simona și Simina. Este atât de hotărât să-și facă o relație în cadrul show-ului, încât, dacă se va pune problema, spune că va trece și peste cuvântul familiei lui.

„Bună! Sunt Codruț, am 21 de ani, și sunt din Galați. Sunt pasionat de tatuaje și am venit la această emisiune ca să-mi găsesc jumătatea și de ce să nu câștig marele premiu. Fiți gata, că o să fiți dați pe spate.', a transmis Codruț Cătălin Șerban la Kanal D, conform wowbiz.ro.

Alexandra și Marinescu au câștigat sezonul 3 Puterea dragostei

Marea finală a sezonului 3 Puterea dragostei a fost una plină de emoții, atât pentru participanți, cât și pentru telespectatorii care au urmărit emisiunea cu sufletul la gură. În această etapă au ajuns Alexandra, Adriana, Maria, Marinescu, Codruț, Alex, Alexandru, Denisa și Radu. Dintre cei opt concurenți, doar doi au fost câștigători.

Alexandra și Marinescu au fost fericiții câștigători ai sezonului 3 Puterea dragostei. Cei doi au pus mâna pe marele premiu oferit de show-ul de la Kanal D. Astfel, fiecare dintre ei s-a întors acasă mai bogat cu… 10.000 de euro!

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter