Reghe amână divorțul? Anamaria Prodan: "Vorbim în fiecare zi. Eu nu am primit niciun act"

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au depus actele de divorț și se vor separa definitiv. Sau cel puțin așa se știa până acum. În cadrul unui interviu, sexy impresara a vorbit deschis despre relația cu antrenorul de fotbal, dar și ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața ei. Mai mult, suține că nu ar fi primit actele de divorț, până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu s-a mai putut face nimic între cei doi soți, iar Laurențiu Reghecampf a depus deja actele de divorț. Sau cel puțin asta se știa până de curând. Chiar dacă, pentru o lună perioadă de timp, Anamaria Prodan a legat aceste zvonuri, adevărul a ieșit la iveală.

Reghe amână divorțul? Anamaria Prodan: "Vorbim în fiecare zi. Eu nu am primit niciun act"Reghe amână divorțul? Anamaria Prodan: "Vorbim în fiecare zi. Eu nu am primit niciun act"

Astfel, în perioada următoare, cuplul se va prezenta în fața judecătorilor și vor încheia și din punct de vedere legal relația.

Citește și: Din ce face bani Laurențiu Reghecampf după anunțul divorțului de Anamaria Prodan.Fiul său, Luca, este direct implicat

Citește și: În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan, alături de copiii săi:„Vrem să trăim fericiți’

Citește și: Ana Baniciu, primele detalii despre nunta cu logodnicul ei, Edy Kovacs:„Invitații…’

Citește și: Ce spune Georgiana Lobonț despre cearta cu Vlăduța Lupău:„Nu a fost ceva infim’

Ultimele detalii despre relația dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

În cadrul unui interviu, impresara a vorbit despre ultima perioadă din viața ei. De curând, Anamaria Prodan a declarat faptul că ține legătură în continuare cu tatăl lui Bebeto.

Ba chiar mai mult, vedeta de televiziune susține că nu a primit niciun act de divorț din partea antrenorului de fotbal. Cei doi comunică zilnic la telefon despre situația fiului lor, însă discuțiile se rezumă doar la atât. Pentru moment nu se știe când vor avea prima înfățișare.

'Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…', a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

După ce s-a aflat de separarea celor doi soți, Anamaria Prodan a decis să se mute în America, alături de copiii săi. Bebeto va urma cursurile la școala la care au mers și cele două surori ale sale.

„Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală’, a declarat diva pentru Teo Show.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter