Ce reproșuri îi face Ștefan Bănică soției lui, Lavinia Pîrva: „Că sunt mult prea...”

Publicat pe

Lavinia Pîrva a dezvăluit ce reproșuri îi face cel mai des soțul ei, Ștefan Bănică. Invitată în cadrul unei emisiuni online, cântăreața a scos la iveală detalii neștiute legate de căsnicia lor. A povestit cum este ea ca mamă, dar și despre cum a fost în pandemie, atunci când ea și partenerul ei de viață au stat mai mult împreună, dar și cu fiul lor. Iată ce fel de atmosferă e în casa celebrului artist! Chiar soția lui a dezvăluit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Pîrva a mărturisit ce reproșuri îi face cel mai des soțul ei, Ștefan Bănică. Deși sunt o familie superbă și se înțeleg de minune, artistul i-a spus partenerei lui că ar fi prea permisivă în ceea ce-l privește pe fiul lor, micuțul Alexandru. Cântăreața a povestit despre toate acestea în cadrul emisiunii online prezentate de actorul Marius Manole.

Ce reproșuri îi face Ștefan Bănică soției lui, Lavinia Pîrva: „Că sunt mult prea...'Ce reproșuri îi face Ștefan Bănică soției lui, Lavinia Pîrva: „Că sunt mult prea...'

De curând, soția lui Ștefan Bănică a fost invitată în cadrul emisiunii „Întrebarea mesei rotunde', prezentată de Marius Manole pe YouTube. Lavinia Pîrva „a dat din casă' și a dezvăluit mai multe detalii inedite legate de ea și familia ei. A povestit cum a fost la prima întâlnire cu soțul ei, ce l-a întrebat prima oară, dar și ce fel este ea ca mamă.

Citește și: Cum s-au fotografiat Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică în Grecia:”Iubirea mea”

Citește și: Cum a reacționat Andreea Marin când i s-a spus că seamănă cu Lavinia Pîrva:”Eu nu trăiesc…”

Citește și: Mira și Mario Fresh s-au fotografiat în timp ce se sărutau.Imaginea a devenit virală

Citește și: Anamaria Prodan, scandal cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a vorbit despre divorț:„Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește…'

Ce reproșuri îi face cel mai des Ștefan Bănică soției lui, Lavinia Pîrva

Printre altele, Lavinia Pîrva a fost întrebată ce îi reproșează cel mai des Ștefan Bănică. Fără rețineri, cântăreața a declarat că el îi spune că ar fi prea permisivă în privința băiețelului lor, Alexandru. Artistul consideră că ea îl lasă să facă mult prea multe lucruri, iar ea a recunoscut că-l lasă pe fiul lor să experimenteze destul de mult, pentru a nu avea un „copil crispat'.

„Îmi reproșează că sunt mult prea permisivă și mult prea blândă cu fiul meu. Ăsta mic e bombă cu ceas și eu îl las să facă multe lucruri. El vine zice: «Nu avem reguli». Avem reguli, dar nu avem multe NU.

Eu nu-i interzic lucruri și-l las să încerce și să experimenteze, fiind lângă el să nu pățească ceva. E mai greu, pentru că am ales o cale mai grea, pentru că trebuie să ai timp și răbdare. Prefer așa, decât să am un copil crispat', a povestit Lavinia Pîrva în emisiunea online „Întrebarea mesei rotunde', conform libertatea.ro.

Lavinia Pîrva: „E nebunie la noi, pentru că nu ai cum să stai supărat'

Per total, Lavinia Pîrva a mărturisit că, din fericire, ea și Ștefan Bănică nu-și reproșează prea multe lucruri. Dacă în pandemie multe cupluri s-au destrămat, în cazul lor, acea perioadă în care au stat mai mult împreună le-a adus mai multe beneficii. S-au apropiat și mai mult și, spune ea, la ei în casă este „nebunie', pentru că nu ai cum să stai supărat.

„Nu prea ne reproșăm așa lucruri. În pandemie au fost niște momente în care am stat chiar mult împreună, am stat și cu cel mic. A fost chiar în regulă. Unii s-au despărțit, dar pe noi ne-a ajutat să ne apropiem și mai mult. E foarte important ca partenerul tău să te facă să râzi. E o nebunie la noi, pentru că nu ai cum să stai supărat', a continuat ea.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter