Mira și Mario Fresh s-au fotografiat în timp ce se sărutau. Imaginea a devenit virală

Publicat pe

Mira și Mario Fresh s-au fotografiat în timp ce se sărutau. Duminică seară internetul a luat foc după ce Mira a postat pe Instagram o fotografie în care se sărută cu Mario Fresh. Aceasta nu a scris niciun mesaj alături de imagine, ci doar a desenat o inimă. Niciunul dintre cei doi nu a comentat ipostaza în care au apărut pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mira și Mario Fresh au surprins pe toată lumea după ce s-au afișat pe rețelele de socializare sărutându-se. Este bine cunoscut faptul că artistul formează un cuplu cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Cu toate acestea, cântăreața a postat pe InstaStory o imagine în care Mario Fresh o sărută cu patos. Aceasta nu a scris niciun mesaj alături de fotografie, motiv pentru care fanii și-au ridicat multe semne de întrebare.

După imaginea postată, fanii și-au ridicat foarte multe semne de întrebare. Aceștia așteaptă o explicație din partea celor doi artiști.

Citește și: Mira și iubitul ei s-au despărțit:„N-aș fi vrut să…'

Citește și: Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh:„Ne apucăm de treabă în viitorul apropiat'

Citește și: Mario Fresh a sfidat legea și s-a fotografiat fără mască de protecție în autobuz:„Am făcut-o și pe asta'

Citește și: Theo Rose prezintă emisiunea SuperStar de la Pro TV:„O mare provocare…'

Mira și Mario Fresh s-au fotografiat în timp ce se sărutau

Internetul a luat foc duminică seară, după Mira și Mario Fresh s-au fotografiat împreună. Deși până acum nu pare nimic atipic, ipostaza în care cei doi s-au afișat a ridicat o mulțime de semne de întrebare fanilor. Cei doi s-au postat sărutându-se cu patos, iar internauții au intrat la bănuieli.

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a dat vreo explicație, iar artista doar a desenat o inimă pe poza incendiară. Este bine cunoscut faptul că Mario Fresh formează de mult timp o relație cu Alexia Eram. Cei doi sunt plecați împreună în vacanță alături de mai mulți prieteni chiar în acest moment. Rămâne de văzut care este adevăratul motiv pentru care cei doi s-au sărutat în văzul tuturor!

Ce spune Mario Fresh despre relația cu Alexia Eram

Deși în ultima perioadă s-a tot zvonit că Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit, fiica Andreei Esca a vorbit deschis despre relația celor doi. Ea a dezvăluit faptul că orice relație are suișuri și coborâșuri, însă că întotdeauna între ei a existat iubire.

„Știu că vrei să mă întrebi ceva. (…) Inima este completă. Tot ce vă spun este că în relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și perioade mai puțin grele. Da, este dragoste. Multă dragoste! Mereu a existat iubire', a spus Alexia Eram în cadrul unei emisiuni.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter