Ce se întâmplă în ultimul episod din „Căsătoriți pe nevăzute”. Sunt invitați la o petrecere specială

Publicat pe

Ce se va întâmpla în ultimul episod din „Căsătoriți pe nevăzute'. Cel mai iubit show de matrimoniale este pe cale să se termine! Concurenții au făcut față provocării de a se căsători cu o persoană complet necunoscută. Ei au petrecut împreună atât în luna de miere, cât și într-o casă în care au locuit pentru a se cunoaște mai bine. Astăzi, de la ora 21:30 telespectatorii vor afla ce cupluri vor continua relația și care sunt pregătite să spună stop căsniciei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce se va întâmpla în ultimul episod din „Căsătoriți pe nevăzute'. După multe episoade în care cuplurile au avut suficient timp să se cunoască, showul se apropie de final. În acest moment Andra și Mihai, Daniela și Adrian, Loredana și Daniel, Cristina și Georges, Andreea și Emilian sunt cele cinci cupluri pe care specialiștii le-au format în urma unor testări științifice pentru a demonstra că iubirea e o știință.

Acum este momentul în care showul va lua sfârșit. Telespectatorii vor afla dacă relațiile vor continua sau dacă vor pune punct la tot ce au construit până acum.

Citește și: Georges de la Căsătoriți pe nevăzute a refuzat plecarea pe mare pentru Cristina:„Am sperat că o să găsim o soluție'

Citește și: Situație neașteptată între Andra și Mihai de la Căsătoriți pe nevăzute:„Mă faci să mă simt ca un prieten. Mă îndepărtezi!'

Citește și: Survivor România, primele nume vehiculate.Marian Drăgulescu și Otilia Bilionera, printre cei ofertați

Citește și: Theo Rose a mers de urgență la medic.Ce probleme are după ce s-a vindecat de COVID-19

Ce se va întâmpla în ultimul episod din „Căsătoriți pe nevăzute'

Ce se va întâmpla în ultimul episod din „Căsătoriți pe nevăzute'. După ce s-au căsătorit, concurenții au avut la dispoziție mai mult timp pentru a se cunoaște și pentru a construi o adevărată relație. Acum, în ultimul episod al showului, ei se vor afla pentru ultima dată față în față cu experții. Acesta este momentul când cuplurile vor hotărî dacă își continuă idila în viața reală sau dacă pun punct căsniciei.

Ba mai mult, aceștia vor fi invitați la o petrecere cu totul specială. Fiecare cuplu va avea posibilitatea să compare chimia lui cu cea a altora. În această seară de la ora 21:30 se va afla cine rămâne împreună, dar și ce relație se destramă.

„Sunt fericită pentru că pot sta liniștită cu soțul meu'

Ce se va întâmpla în ultimul episod din „Căsătoriți pe nevăzute'. În cadrul ediției din această seară, o concurentă va declara că este atât fericită, cât și supărată că showul se termină. Motivul sentimentelor mixte îl va dezvălui chiar ea!

„Faptul că se termină experimentul, într-un fel mă bucură, într-un fel mă întristează. E un moment din viață pe care nu-l mai trăiești! Pe de altă sunt fericită pentru că pot sta liniștită cu soțul meu, să fim doar noi doi și să ne cunoaștem mai bine', va spune una dintre fete.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter