Theo Rose a mers de urgență la medic. Ce probleme are după ce s-a vindecat de COVID-19

Publicat pe

Theo Rose a trecut printr-o perioadă dificilă. În urmă cu câteva luni, artista a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Deși s-a vindecat, artista pare că a rămas cu mici probleme de sănătate, iar acest lucru a determinat-o să meargă de urgență la doctor. Ce diagnostic a primit și cum se simte acum cântăreața?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose s-a vindecat de COVID-19, dar se pare că se confruntă cu probleme de sănătate. După ce a constatat că tușește și are dureri puternice în piept, Theo Rose a mers de urgență la medic pentru a afla ce se întâmplă. Artista a anunțat pe 22 septembrie că a fost infectată cu noul coronavirus. Din fericire, Theo nu a avut simptome grave, dar a stat în izolare la domiciliu, anulându-și evenimentele.

Solista i-a ținut pe fanii din mediul online la curent cu tot ce se întâmplă, mărturisind că s-a speriat și a mers de urgență la medic. Artista a precizat că și-a făcut un control amănunțit din cauza durerilor în piept.

Citește și: Artistei Theo Rose i s-a făcut rău în timpul unei petreceri:„A fost de la anxietate'

Citește și: Bogdan de la Ploiești, gest romantic pentru Theo Rose.I-a oferit un cadou care a copleșit-o

Citește și: Mellina este noua concurentă Bravo, ai stil!.Cum a apărut în emisiune

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit Asia Express:„Nu am pierdut războiul…'

Theo Rose are probleme de sănătate după ce s-a vi n decat de COVID-19

Theo Rose este îndrăgită și apreciată de mii de români atât pentru talentul său artistic, cât și pentru umorul pe care îl afișează la fiecare apariție a sa. Artista este activă pe rețelele de socializare, unde ține legătura constant cu fanii săi, ținându-i la curent cu ceea ce se întâmplă nou în viața ei.

Recent, solista i-a îngrijorat pe internauți după ce i-a anunțat că a fost de urgență la medic din cauza unor probleme de sănătate. Vedeta susține că în urma infectării cu COVID-19 se confruntă cu mici probleme la nivelul plămânilor.

Cum se simte artista, acum

Theo Rose a precizat că după ce a fost infectată cu noul coronavirus a devenit mai atentă în ceea ce privește starea sa de sănătate. Din fericire, vedeta a mărturisit că nu are probleme grave la plămâni, fiind vorba doar despre o inflamație apărută în urma infectării cu noul virus.

 „N-am nimic la plămâni. Am fost să-mi fac o radiografie, că m-am speriat că am tușit ieri de câteva ori și m-a durut în piept. Am zis gata, cancer, ce o fi ăsta. Mi-am făcut o programare și am făcut radiografia și n-am nimic. Sunt puțin inflamați plămânii că am avut COVID recent, evident.”, a povestit Theo Rose, pe pagina ei de Instagram.

Theo Rose s-a confruntat cu reacții averse după ce s-a vindecat de COVID-19

Cu toate că a avut simptome minore a bolii, Theo Rose s-a confruntat cu anumite complicații după ce s-a vindecat de COVID-19. Imediat după ce a scăpat de temutul virus, fața artistei a avut de suferit, pentru că i-au apărut numeroase erupții, fiind nevoită să apeleze la ajutorul specialiștilor. „Mi-a luat mai bine de jumătate de an să ajung la un tratament facial. Să-mi extragă, să-mi facă și mie ceva la față.E o nenorocire.

După ce m-am machiat în draci, m-am pupat la evenimente, m-am luat în brațe și am transpirat cu machiajul pe față, în sfârșit am ajuns la tratament. Mi-a făcut cu creme, cu aparate, cu de toate. Sunt fericită tare, m-am relaxat, nu-mi mai pasă de nimic acum, nici de probleme.”, declara Theo Rose la acea vreme, pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter