Cum a ajuns Vica Blochina să fie bănuită că ar fi amanta lui Reghe: „De acolo pleacă totul...”

Publicat pe

Cum a ajuns Vica Blochina să fie bănuită că ar fi amanta lui Reghe? Chiar fosta balerină a ținut să facă „lumină' în acest caz, după ce zvonurile respective au ajuns și la urechile ei. Blondina a declarat că nu o interesează ce spune lumea și că nu bagă în seamă răutățile oamenilor. A susținut că nu l-ar cunoaște pe Laurențiu Reghecampf, pentru că l-ar fi văzut doar o singură dată în viață. În plus, după ce a aflat despre acele speculații, ar fi sunat-o pe Anamaria Prodan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De curând, în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora Vica Blochina a ajuns să fie bănuită că ar fi amanta lui Reghe. Aceste speculații au ajuns și la urechile blondinei, iar ea a luat imediat atitudine. A povestit că imediat după ce a aflat despre zvonurile respective, ar fi sunat-o pe Anamaria Prodan. Fosta balerină a susținut cu tărie că nu l-ar cunoaște pe antrenor și că l-ar fi văzut doar o singură dată, la el acasă, de Crăciun.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, după ce el a depus actele. La scurt timp după ce antrenorul de la Universitatea Craiova și-a dezvăluit decizia, în spațiul public au apărut mai multe zvonuri și despre alte personaje din lumea mondenă. Recent, au apărut speculații potrivit cărora Vica Blochina ar fi ajuns să fie bănuită că ar fi amanta lui Reghe.

Citește și: Ce avere uriașă are Vica Blochina:„Am încă trei apartamente și vreo zece terenuri'. Cât costă locuința de la Victor Pițurcă

Citește și: Motivul pentru care Vica Blochina nu și-a trecut până acum fiul pe numele lui Victor Pițurcă

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit Asia Express:„Nu am pierdut războiul…'

Citește și: De ce au divorțat Alexandra Stan și fostul ei soț, Emanuel Necatu:„Ne certam, era toxic tot ce se întâmpla'

Cum a ajuns Vica Blochina să fie bănuită că ar fi amanta lui Reghe

Vica Blochina a răspuns imediat cu privire la speculațiile respective, infirmându-le vehement. Ba mai mult, ea a povestit că ar fi vorbit chiar și cu Anamaria Prodan despre aceste zvonuri, după ce a aflat de ele. A subliniat că nu ar avea nicio legătură cu această situație și a povestit că l-ar fi văzut pe Laurențiu Reghecampf doar o dată în viață, atunci când l-a cunoscut.

Vica Blochina a fost invitată recent în cadrul emisiunii „La Măruță', de pe Pro TV. Printre altele, ea a abordat un subiect controversat. A infirmat speculațiile conform cărora ar fi amanta lui Reghe, povestind că singura dată când l-ar fi văzut față în față ar fi fost atunci când s-au cunoscut prima oară, de Crăciun. În plus, ea a spus că nu se lasă afectată de răutățile oamenilor.

Vica Blochina: „Eu pe Reghe l-am văzut o singură dată'

Totodată, Vica Blochina a declarat că imediat după ce a aflat despre acele zvonuri, ar fi sunat-o pe Anamaria Prodan. Fosta balerină a transmis că nu l-ar cunoaște pe Laurențiu Reghecampf și că nu ar fi avut nicio conversație cu el.

„Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie.

A apărut un articol în ziar, am sunat-o și pe Anamaria. Eu pe Reghe nu l-am cunoscut, l-am văzut o singură dată la el acasă, de Crăciun. Nu am avut o conversație, nu îl cunosc pe băiatul ăsta', a susținut Vica Blochina, în emisiunea „La Măruță', conform cancan.ro.

În ce țară se va muta definitiv Anamaria Prodan, alături de copiii săi

În plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire uluitoare. Sexy-impresara a declarat că are de gând să se mute definitiv în America, alături de copiii ei. Pe lângă asta, își dorește ca să stea o perioadă de timp și în Dubai.

„Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală’, a declarat Anamaria Prodan pentru Teo Show.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter