Survivor România, primele nume vehiculate. Marian Drăgulescu și Otilia Bilionera, printre cei ofertați

Publicat pe

Cine sunt primele vedete care ar putea participa la noul sezon Survivor România. După un adevărat succes la Kanal D, emisiunea Survivor România se mută pe ProTV. Showul va fi unul cu totul special având în vedere faptul că deja se vehiculează numele vedetelor care ar putea participa anul acesta. Printre acestea este menționat și Marian Drăgulescu, dar și artista Otilia Bilionera.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt primele vedete care ar putea participa la noul sezon Survivor România. Competiția a avut un real succes la Kanal D, iar de curând s-a anunțat că va difuzată la ProTV. În continuare aceasta va fi prezentată de Daniel Pavel, însă vor exista și modificări. Una dintre cele mai importante este strâns legată de concurenți. Deja s-au vehiculat câteva nume mari care vor participa la Survivor 2021.

Fanii sunt în extaz! Competiția Survivor România de la ProTV va deveni un adevărat succes. Printre primele vedete care vor participa se numără Marian Drăgulescu și Otilia Bilionera.

Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Citește și: Daniel Pavel a semnat cu Pro TV pentru Survivor România

Citește și: Adevărul despre sărutul dintre Mario Fresh și Maria.În ce relații sunt cei doi artiști

Citește și: În ce relație au rămas Cove și Adela Popescu după plecarea lui de la PRO TV:„Am fost…'

Cine sunt primele vedete care ar putea participa la noul sezon Survivor România

Recent, s-a anunțat primele vedete care ar putea participa la noul sezon Survivor România. Având în vedere faptul că showul s-a mutat pe ProTV, există noi celebrități care se vor supune provocărilor pentru a câștiga premiul cel mare. Pentru un moment, este cunoscut faptul că printre aceștia se numără Marian Drăgulescu, Otilia Bilionera sau Adrian Nartea.

Aceștia au mai apărut de-a lungul timpului în emisiunile și serialele de pe ProTV. Adrian Nartea a terminat de curând filmările pentru „Vlad'. Marian Drăgulescu a participat în trecut la „Ferma Vedetelor'.

În mai puțin de două luni se vor anunța toate numele vedetelor care vor participa la competiția Survivor România, potrivit Click.ro.

Regulile competiției rămân neschimbate

În ceea ce privește regulile competiției Survivor, ele rămân aceleași. Concurenții vor fi împărțiți în două tabere, fiecare dintre ele luptând pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pierdută, echipa va trebui să elimine un membru. La final va exista un singur Supraviețuitor care va primi titlul de câștigător Survivor România.

Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă, anunță Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter