Bogdan de la Ploiești, gest romantic pentru Theo Rose. I-a oferit un cadou care a copleșit-o

Publicat pe

Bogdan de la Ploiești, gest romantic fața de Theo Rose. Bogdan de la Ploiești a reușit, de curând, să o uimească pe Theo Rose, cu un gest cât se poate de romantic. Artista a primit un cadou impresionant cu ocazia unui moment cât se poate de special. Piesa celor doi, Fără Tine, a împlinit un an și aproape 85 de miliaone de vizualizări pe Youtube.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Manelistul a chemat-o pe fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities! la studio, unde o aștepta cu un buchet cu 365 de trandafiri roz și alb, flori pe care frumoasa Theo Rose nici măcar nu le-a putut ține în brațe.

Bogdan de la Ploiești, gest romantic pentru Theo Rose. I-a oferit un cadou care a copleșit-oBogdan de la Ploiești, gest romantic pentru Theo Rose. I-a oferit un cadou care a copleșit-o

„Am făcut 365 de zile de la lansarea piesei – Nu pot fără tine – cu tine, Theo, așa că nu puteam să o las așa .365 de trandafiri pentru cea mai scumpă fată. Te iubesc, te iubesc, te iubesc', a spus Bogdan de la Ploiești, într-un video de pe Instagram.

Bogdan de la Ploiești, gest romantic pentru Theo Rose

Atunci când a văzut surpriza, Theo Rose s-a emoționat. L-a luat imediat în brațe pe manelist, care i-a dăruit vedetei un mic pupic pe frunte în semn de apreciere.

„Știți că astăzi s-a împlinit un an de când am lansat piesa împreună cu acest domnișor. Și mi-a făcut un cadou frumos, un buchet de 365 de trandafir care arată superb.

Nu cred, ce frumos! Leșin… nici nu pot să-l țin', a adăugat la rândul ei Theo Rose, pe rețelele de socializare.

Citește și: De ce a apelat Theo Rose de la Bravo, ai stil! la psiholog: „Mă țin ocupată cât mai mult'

Citește și: Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul: „I-am zis să oprim nebunia'

Citește și: Mihnea, fiul lui Adrian Năstase, se însoară!

Citește și: Ilie Năstase s-a enervat în timpul unui interviu cu soția lui, Ioana Simion

Theo Rose este într-o relație cu nepotul lui Nea Mărin

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Theo Rose a declarat că între ea și Bogdan de la Ploiești este o relație de prietenie. De trei ani, Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de nepotul lui Nea Mărin.

„Între mine și Alex este totul în regulă, să se știe. Oamenii, copii, admiratorii noștri ne-au combinat pe Tik Tok și au imagini cu noi de pe peste tot.

De la toate emisiunile, tot, când ne uitam noi mai așa. Uite, recunosc o chestie. Între mine și Bogdan există chimie pe scenă, în primul rând.

Atunci când cântăm este o bucurie pe fețele noastre și atunci clar iese cu scântei când se văd imaginile.Bine, și noi am alimentat chestia asta. Noi suntem colegi de studio. Ne vedem în fiecare zi', a declarat Theo Rose.

Cine este Theo Rose și cum o cheamă, de fapt, în buletin

Dacă nu știți numele său real, putem spune că nu știți cine este Theo Rose, cu adevărat. Theodora Maria Diaconu este numele cântăreței și s-a născut pe 8 august, în anul 1997, în Ploiești.

Are 1.60 m înălține și 50 de kilograme și mărturisea, la un moment dat, că nu a suferit schimbări de greutate. Theo Rose a fost la doar un pas de a avea o altă meserie.

Părinții artistei, neștiind cine este și unde se situează Theo Rose din punct de vedere artistic, își doreau să o angajeze în Izvoarele, ca profesor de canto.

Ulterior, când și-au dat seama că Theodora se poate întreține din cântat, i-au permis să își urmeze visul. Theo Rose  nu este singura persoană talentată din familie: sora vedetei, Raluca Diaconu, este interpret de muzică populară.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter