Mihnea, fiul lui Adrian Năstase, se însoară! Cine este soția lui, Corina Corolevschi

Publicat pe

Ultimele detalii despre nunta dintre Mihnea Năstase și Corina Corolevschi. Mihnea, fiul fostului premier Adrian Năstase și Corina Corolevschi, cea supranumită „Prințesa Constanței', sunt pe cale să devină soț și soție. „Ken' și „Barbie' din politică, așa cum sunt supranumiți datorită frumuseții lor fizice au făcut primul pas spre cea mai fericită zi din viața lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihnea, fiul lui Adrian Năstase, se însoară! Iată ultimele detalii despre nunta dintre Mihnea Năstase și Corina Corolevschi. Cei doi îndrăgostiți au depus deja actele la starea civilă și acum pregătesc ultimele detalii pentru evenimentul care va avea loc în curând.

Nunta se va desfășura la Clubul Diplomaților, și se anunță de cinci stele, cu invitați unul mai faimos ca celălalt.

Mihnea, fiul lui Adrian Năstase, se însoară! Cine este soția lui, Corina CorolevschiMihnea, fiul lui Adrian Năstase, se însoară! Cine este soția lui, Corina Corolevschi

Poreclită „Prinţesa Constanţei', datorită stilului de viaţă luxos, construit şi cu ajutorul tatălui ei, milionarul Constantin Corolevshi, Corina va fi cu siguranță o apariție spectaculoasă. Nici mezinul cuplului Adrian și Dana Năstase nu se va lăsa mai prejos.

Mihnea, fiul lui Adrian Năstase, se însoară

Mihnea și Corina sunt colegi de muncă în Parlamentul European. Cuplul apare des la evenimente oficiale îmbrăcați la patru ace, fiind în pas cu moda, fapt care îi face și mai apreciați în ochii colegilor.

„Ken' și „Barbie' din politică sunt îndrăgostiți de lux și se îmbracă de la cele mai mari case de modă din lume.

Mai mult decât atât, Mihnea și Corina sunt și parteneri de afaceri. La finalul lunii mai, cei doi și-au făcut un camping modern pe plaja de la Corbu. Afacerea a fost derulată prin două firme, unde tinerii sunt co-acționari.

Citește și: De ce boală suferă Nico

Citește și: Cine este Isidora Petrovic de la Mireasa

Citește și: Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației

Citește și: Andi Moisescu, despre căsnicia cu Olivia Steer

Corina e o fostă campioană la atletism

În vârstă de 32 de ani, Corina Corolevschi este o fostă campioană balcanică și multiplă campioană națională la mai multe probe de viteză și ștafetă. S-a apucat de sport la 9 ani şi până în 2011 a strâns un palmares de invidiat.

A fost campioană balcanică la ştafeta de 4×100 metri, dublă campioană naţională la 60 metri, campioană naţională la 200 metri şi campioană naţională cu ştafeta de 4x3x2x1. Din păcate, o accidentare a forțat-o să renunţe la sport.

Mihnea a fost la cele mai bune școli

Pe de altă parte, Mihnea are 27 de ani și este asistentul eurodeputatul PSD Cătălin Ivan. Salariul minim pentru consilierul unui eurodeputat este de 1.619 euro, plus alte beneficii.

El poate primi, dacă e asistent acreditat, sume suplimentare din bugetul europarlamentarului. Mihnea Daniel Nastase a făcut liceul în Elveția, facultatea la Paris și masterul la Londra.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter