Mario Fresh, întâlnire cu Chelsea Gandrabura, de ziua de naștere a Alexiei Eram! Cum a reacționat fiica Andreei Esca

Publicat pe

Mario Fresh și-a dat întâlnire cu Chelsea Gandrabura, chiar de ziua de naștere a Alexiei Eram! Nu o spunem noi, ci imaginile postate de ei vorbesc de la sine. Gestul cântărețului i-a băgat și mai mult în ceață pe fani, având în vedere că au apărut zvonuri cum că el și fiica Andreei Esca s-ar fi despărțit. Iată cum a reacționat fata prezentatoarei de știri!

Mario Fresh, întâlnire cu Chelsea Gandrabura, de ziua de naștere a Alexiei Eram! Cum a reacționat fiica Andreei EscaMario Fresh, întâlnire cu Chelsea Gandrabura, de ziua de naștere a Alexiei Eram! Cum a reacționat fiica Andreei Esca

Mario Fresh face ce face și iar ajunge în centrul atenției. După ce ieri fanii lui și ai Alexiei Eram se mai liniștiseră, prin urarea pe care i-a făcut-o ei, de ziua de naștere, artistul i-a lăsat, din nou, pe toți cu gurile căscate. Se pare că doar cu câteva ore înainte de a merge la petrecerea fiicei Andreei Esca, cântărețul s-a întâlnit cu Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, prima apariție împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Citește și: Apropieri suspecte între Mario Fresh și Chelsea de la Splash! Vedete la apă:”Înainte să îl cunosc…”

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă își deschid o nouă afacere după scandalul măștilor contrafăcute:”Nu construim case, ci…”

Citește și: Tatăl Simonei Halep, detalii despre nunta fiicei lui cu Toni Iuruc.Cum se înțelege cu viitorul ginere

Mario Fresh, întâlnire cu Chelsea Gandrabura, de ziua de naștere a Alexiei Eram

Ieri, Mario Fresh a fost protagonistul unor ipostaze controversate. Inițial, fanii au crezut că a dezmințit speculațiile conform cărora el și Alexia Eram nu ar mai forma un cuplu. Artistul a postat o imagine cu ea, în care se vedeau cadourile pe care i le-a făcut de ziua ei de naștere. Totodată, el i-a făcut și o urare emoționantă, alintând-o: „La mulți ani, unicorn mic și frumos'.

Ulterior, artistul a postat niște filmulețe pe Instagram, prin care le arăta fanilor cum se pregătește de ziua de naștere a Alexiei Eram. Pentru a fi o prezență impecabilă la petrecere, el a dat fuga la frizerie. Nimic dubios până aici, dar stați să vedeți ce urmează.

Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă, cea cu care ar fi avut apropiere suspecte, a postat și ea un filmuleț la InstaStory, de unde credeți, din același salon. Pe lângă faptul că în InstaStory-ul lui Mario Fresh și al tinerei era același decor, în spate, în imaginea postată de ea se vedea și… cântărețul. Pentru a vă convinge, aruncați o privire în GALERIA FOTO.

Imediat după, Mario Fresh s-a filmat de la petrecerea Alexiei Eram. Artistul s-a arătat fascinat de decor și i-a filmat pe participanți, inclusiv pe sărbătorită, când dansa.

Reacția fiicei Andreei Esca

Ba mai mult, mai apoi, el a postat o fotografie cu fiica Andreei Esca în care o cuprindea în brațe, de la spate. Imaginea a fost însoțită de mesajul: „Să trăiești o mie de ani! @alexiaeram'. Artistul a adăugat și un emoticon, dar nu o inimioară, așa cum mulți se așteptau, ci… un tort.

Iar dacă aruncați o privire asupra imaginii postate de Mario Fresh, veți vedea că Alexia Eram era toată numai un zâmbet, în brațele artistului. Să nu fi aflat oare de întâlnirea de la salon dintre el și Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă?

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter