Fiica lui Corneliu Vadim Tudor este văduvă, la trei luni de la nuntă. Soțul Lidiei a murit de COVID-19

Publicat pe

Soțul fiicei lui Corneliu Vadim Tudor a murit, la trei luni de la nuntă. Lidia a făcut primele declarații despre această pierdere dureroasă. Ea a negat că ar fi fost măritată cu jurnalistul Tano Dan Alexandru, cel mai probabil pentru că vrea să păstreze discreția asupra vieții personale, trecând acum prin clipe grele. În ciuda acestui lucru, există date și acte care atestă că cei doi au fost, de fapt, căsătoriți. Totuși, Lidia a declarat, public, faptul că bărbatul, care-i era și coleg de muncă, a decedat de COVID-19.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Soțul fiicei lui Corneliu Vadim Tudor a murit, la trei luni de la nuntă. Dezvăluirea a fost făcută seara trecută de cancan.ro, în exclusivitate. Ulterior, fanatik.ro a luat legătura cu Lidia Vadim Tudor, iar ea a oferit primele declarații. Fata cea mare a regretatului „Tribun' a negat însă căsătoria, probabil din dorința de a se proteja, având în vedere momentul dureros prin care trece.

Seara trecută, cancan.ro a transmis o informație cutremurătoare prin care se arăta că fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a rămas văduvă la nici patru luni de la căsătorie. Sursa menționată notează că Lidia Vadim Tudor a fost căsătorită cu un scriitor mai mare cu 20 de ani decât ea, jurnalistul Tano Dan Alexandru. Căsătoria lor a avut loc în vara acestui an, informație atestată ulterior de actul postat de fanatik.ro.

Citește și: Motivul pentru care fiicele lui Corneliu Vadim Tudor locuiesc încă în casa părintească: „Tata…'

Citește și: Cătălin Oprișan, despre interviul cu regretatul Corneliu Vadim Tudor:„Am ieșit de acolo ca din pușcărie'

Citește și: Survivor România, primele nume vehiculate.Marian Drăgulescu și Otilia Bilionera, printre cei ofertați

Citește și: Theo Rose a mers de urgență la medic.Ce probleme are după ce s-a vindecat de COVID-19

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor este văduvă, la trei luni de la nuntă

La doar trei luni și șase zile după ce și-a oficializat relația cu jurnalistul, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a rămas văduvă. Soțul ei, Tano Dan Alexandru, s-a stins din viață pe data de 16 octombrie 2021. Cancan.ro mai notează că ceremonia funerară avea să se țină în mare secret, cu doar câteva rude și prieteni apropiați.

Probabil cu inima sfâșiată de durere, ea a negat căsătoria, însă a recunoscut că scriitorul a murit de COVID-19. Cel mai probabil, fiica regretatului „Tribun' a luat hotărârea de a nu recunoaște mariajul, deoarece vrea să păstreze discreția asupra vieții ei personale, mai ales în aceste momente cumplite. Anunțul decesului jurnalistului fusese făcut public chiar de către publicația România Mare pentru care el lucra și care e deținută de Lidia.

Lidia Vadim Tudor a negat căsătoria

Actul postat de fanatik.ro certifică însă că Lidia Vadim Tudor a fost căsătorită cu Tano Dan Alexandru, în ciuda declarațiilor sale contradictorii. Acesta a fost făcut pe data de 29 iunie 2021, de către Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1.

„Eu nici nu eram căsătorită! Ne-au murit, într-adevăr, mai mulți colaboratori ai revistei, chiar acum sunt la priveghiul lui Dragoș Dumitriu. Vă mulțumesc (pentru condoleanțe, n. red.), dar e o știre falsă. Nu sunt căsătorită cu dl Tano Dan Alexandru!', a declarat Lidia Vadim Tudor pentru Fanatik.ro.

Fiica regretatului „Tribun' a recunoscut că jurnalistul a murit de COVID-19

Printre altele, deși a negat căsătoria cu Tano Dan Alexandru, fiica cea mare lui Corneliu Vadim Tudor a recunoscut că bărbatul a murit de COVID-19.

„Din păcate, mor mulți din cauza COVID-19, prea mulți. (…) Amândoi (Tano Dan Alexandru și Dragoș Dumitriu, n. red.) au murit din cauza COVID, încă avem în redacție oameni care suferă de COVID, din păcate, am avut și eu COVID', a mai spus ea.

Tot ea a spus că nu vrea va viața ei personală să prezinte un interes și a menționat că nu vrea să dea nicio declarație despre decesul soțului său.

„Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.)', a mai transmis fiica „Tribunului'.

Sursă foto: Fanatik, Captură ecran, România Mare

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter