Are Cătălin Botezatu copii sau nu? „Poate că au fost mame care nu au avut curajul să-mi spună că le-am lăsat însărcinate”

Publicat pe

Are Cătălin Botezatu copii sau nu? Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri din România. Acesta a devenit foarte repede o persoană controversată din showbizul românesc inclusiv datorită aventurilor pe care le-a avut cu femei celebre. Recent, el a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la viața sa personală și a subliniat că nu exclude ideea de a deveni tată pe cale naturală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Este bine-cunoscut faptul că marele designer de modă a avut de-a lungul timpului aventuri cu femei din showbizul românesc. Cu toate acestea, el încă nu și-a găsit sufletul pereche deși susține că le-a iubit pe fiecare în moduri diferite. Acum, acesta a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la viața sa personală.

Acesta a vorbit atât despre experiențele sale din trecut, cât și despre posibilitatea de a deveni tată. Designerul de modă a subliniat că au existat tați ce au declarat că fii lor sunt de fapt ai creatorului de modă.

Citește și: Cătălin Botezatu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan și l-a atacat subtil pe Reghe:”De acum începe viața cu un miliardar”

Citește și: În ce relații sunt Cătălin Botezatu și tatăl său:”Există această ruptură între noi…”

Citește și: Când are loc finala Asia Express 2021:data și ora

Citește și: Gigi Becali susține că Petrică Mîțu Stoian avea alte probleme de sănătate decât se știa:„Nu a murit din cauza terapiei cu oxigen hiperbaric'

Are Cătălin Botezatu copii sau nu?

Recent, Cătălin Botezatu a susținut un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viața sa personală. Designerul de modă a discutat inclusiv despre posibilitatea de a deveni tată la vârsta de 54 de ani. Deși până în acest moment nu și-a întemeiat o familie, el susține că au existat tați care au declarat că fii lor sunt de fapt ai creatorului de modă.

'Încă funcționează totul, nu este cazul să îmi fac griji că nu mai pot fi tătic pe cale naturală, mai este timp, până la 65 de ani. Au fost, culmea, chiar și tați care au susținut public că fiul lor e fiul meu, au umblat cu televiziunile după mine. Poate că au fost mame care nu au avut curajul să-mi spună că le-am lăsat însărcinate. Dacă veneau cu acte doveditoare mi-aș fi recunoscut copilul, evident', a spus el pentru Playtech.ro.

„Oamenii bogați mai bine ar dona banii'

Cătălin Botezatu nu este deloc de acord cu una dintre cele mai noi metode de inseminare. Este vorba despre congelarea lichidului seminal. Vedeta este de părere că oamenii cu bani ar trebui să doneze sumele. Ba mai mult, el subliniază că un copil are nevoie de o educație.

'La ce bun să-mi congelez materialul seminal? Iar după ce mor, la ce mi-ar folosi să se nască în urma mea niște copii, dacă nu îi cunoști, dacă nu te bucuri de ei? În ce societate vor trăi, dacă va fi mai rău? Să ajungă niște paria societății, dacă nu i-aș putea educa eu? Cine va fi mama lor, cine o alege? Mi se pare o ciudățenie chestia asta, o găselniță. Oamenii bogați mai bine ar dona banii, mai bine ar face niște acte de caritate, în urma lor, decât asta', a mai spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter