Iubitul lui Carmen de la Sălciua și soția lui au ajuns la tribunal: "Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze..."

Publicat pe

Iubitul lui Carmen de la Sălciua pare că nu va scăpa prea repede de probleme. Marian Corcheș este decis să meargă în instanță pentru a divorța de soția sa, Bianca. Inițial, cei doi voiau să meargă la notar pentru a divorța amiabial, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Cum a reacționat Bianca Corcheș la decizia soțului ei?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iubitul lui Carmen de la Sălciua și încă soția sa erau deciși să ajungă la un numitor comun și să meargă la notar pentru a divorța amiabil. Bianca Corcheș era dispusă să-i ofere divorțul soțului la notar în schimbul a 50.000 de euro. Ei bine, se pare că Marian s-a răzgândit și vrea să meargă în instanță.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua și soția lui au ajuns la tribunal: "Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze..."Iubitul lui Carmen de la Sălciua și soția lui au ajuns la tribunal: "Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze..."

Se pare că problemele se țin lanț de noul iubit al lui Carmen de Sălciua. Bărbatul își dorea să divorțeze de soția sa la notar, dar s-a răzgândit și vrea să meargă in instanță. Bianca Corcheș susține că acesta vrea să se răzbune pe ea, iar relația cu Carmen de la Sălciua ar fi o minciună.

Citește și: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat:„Știe că nu-mi face bine…'

Citește și:Carmen de la Sălciua, totul relația cu iubitul ei, Marian:„Am început să pun…'

Citește și: Theo Rose a mers de urgență la medic.Ce probleme are după ce s-a vindecat de COVID-19

Citește și: În ce relație au rămas Cove și Adela Popescu după plecarea lui de la PRO TV:„Am fost…'

Iubitul lui Carmen de la Sălciua nu vrea să mai divorțeze la notar

Lucrurile s-au schimbat radical în cazul divorțului lui Marian Corcheș. Dacă în urmă cu ceva timp părea că a ajuns la un numitor comun cu soția sa, acum bărbatul își dorește să ajungă în instanță. Decizia îi aparține în totalitate lui Marian, iubitul lui Carmen de la Sălciua. Nu se cunosc motivele acestei decizii radicale, dar cert e că războiul dintre cei doi soți se intensifică.

Bianca Corcheș este de părere că încă soțul ei nu își dorește atât de mult să divorțeze de ea. „Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze, cred că ar fi terminat și nu mă târâia prin tribunale. Eu i-am spus exact cerințele mele și ce mi-am dorit, ceea ce era și normal să se întâmple și să-mi dea cum am spus. Nu a vrut acest lucru, a spus că o să ne vedem în instanță și ce decide instanța aia îmi va da. Până atunci, nimic', a declarat Bianca Corcheș, la Antena Stars, potrivit Cancan.ro.

Bianca Corcheș, despre relația soțului ei cu Carmen de la Sălciua

Soția lui Marian Corcheș susține că relația acestuia cu Carmen de la Sălciua ar fi una de fațadă. Femeia a mărturisit că soțul ei vrea să se răzbune pe ea după ce a aflat că s-a întâlnit cu un bărbat la cafea.

„Nu are nicio dovadă că eu am călcat strâmb. El își dorește divorțul ca să fie cu Carmen. Oricum e liber și își trăiește așa – zisa iubire. Eu nu cred în această poveste de dragoste. El mi-a spus că a vrut să-mi dea lovitura asta pentru a simți și eu ceea ce a simțit și el în acel moment în care eu am ieșit la o cafea cu un băiat, când mi-a scris alt băiat pe facebook, să simt și eu durerea. Nu cred în iubirea lor, clar nu cred', a mai spus Bianca Corcheș.

Carmen de la Sălciua: „Da, mă face să zâmbesc „

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-au oficializat relația, iar vedeta a recunoscut că este mai fericită ca niciodată alături de iubitul căsătorit cu o altă femeie. Artista a declarat că nu locuiește împreună cu noul iubit, având în vedere că cei doi nu sunt într-o relație de mult timp. Cu toate astea, Carmen a declarat că va lăsa lucrurile să meargă de la sine.

„Nu locuim împreună, avem doar două săptămâni, nu știu, pe viitor…Dumnezeu știe ce va fi, noi ne dorim și cu siguranță există o relație frumoasă între noi.Da, mă face să zâmbesc și nu știu, situația prin care trec, îmi pare rău de persoanele implicate. Am petrecut și un mini concediu în Viena', a spus Carmen de la Sălciua la Teo Show.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter