Cătălin Botezatu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan și l-a atacat subtil pe Reghe: "De acum începe viața cu un miliardar"

Publicat pe

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a șocat o țară întreagă. Cei doi păreau că formau familia perfectă, însă lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Cu toate că trece printr-o perioadă dificilă, Cătălin Botezatu a scăpat o informație de ultimă oră despre sexy impresară. Despre ce este vorba mai exact.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă a recunoscut că au existat probleme între ea și soțul ei și că au ajuns la divorț din mai multe cauze, Anamaria Prodan este pregătită să ia totul de la capăt.

În cadrul unui interviu, sexy impresara a dezvăluit că vrea să-și găsească un partener de viață care să o facă fericită și să-i fie alături în tot.

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai:„Ne lipsește tuturor’

Citește și: Anamaria Prodan, despre împăcarea dintre Reghe și rivalul ei, Giovanni Becali:'Răzbunări de fraierici!'

Citește și: Prima fotografie cu Monica Gabor și Mr.Pink, după zvonul despărțirii. Cum au fost surprinși

Citește și: Maia Morgenstern are COVID-19:„Am fost la spital’

Anamaria Prodan iubește din nou?

Anamaria Prodan vrea să se axeze mult mai mult pe viața sa, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Este hotărâtâ să lase trecutul în spate și chiar se gândește și la momentul în care își va găsi iubirea vieții.

Ba chiar mai mult, Cătălin Botezatu a spus că prietena lui merită un miliardar, cel mai tare bărbat, întrucât până acum nu l-a avut. Acesta ar fi bătut și anumite aproporui despre aparița unei alte persoane în viața vedetei, însă nu a vrut să dea prea multe detalii.

De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea. E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut', a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Normal că m-aș căsători”

Este optimistă în ceea ce privește viitorul și chiar susține că este curtată de mulți bărbați. Anamaria Prodan chiar își dorește să se căsătorească pentru a treia oară, în momentul în care o să găsească bărbatul potrivit.

'Îi recuperez fără probleme. Vreau să culeg roadele muncii mele. O să mă plimb, o să îmi iau familia, copiii mei, o să mergem în excursie, cum plănuisem, o să facem tot ce trebuia să facem în anii ăștia. Normal că m-aș căsători, am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?! Nu sunt modestă', a povestit Anamaria Prodan.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter