Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai: „Ne lipsește tuturor”

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai. Deși Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț, antrenorul continuă să își viziteze fiul. Sexy impresara a fost plecată alături de alte persoane publice la Dubai, pentru a participa la două dintre cele mai faimoase evenimente sportive și mondene din lume. În acest timp, Reghe a profitat de ocazie și a mers să își viziteze fiul, care organiza o petrecere de Halloween.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în continuare în atenția presei! Deși cei doi urmează să divorțeze, Reghe i-a făcut o vizită surpriză fiului său în timp ce sexy impresara se afla în Dubai. Bebeto organiza o petrecere de Halloween chiar în locuința sa, iar tatăl său a fost mai mult decât bine-primit. Chiar mai mult, Anamaria Prodan a oferit detalii cu privire la acest subiect în cadrul unui interviu.

Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai: „Ne lipsește tuturor'Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai: „Ne lipsește tuturor'

Aceasta a vorbit inclusiv despre relația pe care o are la acest moment cu fostul său soț. Ba mai mult, sexy impresara susține că îi va lua întotdeauna apărarea lui Reghe.

Citește și: De cât timp nu mai locuiesc împreună Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:„A stat cu noi în casă până după nuntă'

Citește și: Anamaria Prodan și-a vândut toate proprietățile din Dubai, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf:„O să stau la hotel'

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian a acceptat să i se facă autopsie fratelui ei:„Au cerut procurorii'

Citește și: Cine este fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. Au fost împreună 16 ani:„Relația lor a fost impecabilă'

Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai

Laurențiu Reghecampf a decis să îi facă o surpriză fiului său, Bebeto, chiar în timp ce se organiza o petrecere cu tematică Halloween. Anamaria Prodan a vorbit în cadrul unui interviu despre vizita făcută de fostul soț, dar și despre imaginile publicate de acesta pe Instagram.

„A venit cinci minute, am înțeles, cât eu am fost plecată. A venit la petrecere. A făcut o petrecere acasă, cu copiii. A făcut câteva poze și a plecat! Și le-a și postat! Sunt mulțumită și fericită că le postează!', a spus Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Anamaria Prodan: „Când soțul meu va deschide ochii, va fi jale pe vale'

Întrebată care este relația sa cu Laurențiu Reghecampf în acest moment, diva a răspuns fără să stea pe gânduri. Ba mai mult, ea susține că familia sa a fost indestructibilă și că Reghe va realiza acest lucru într-un viitor îndepărtat.

„Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Și, când un om nu vorbește, sunt mai multe motive.', a mai spus ea pentru sursa citată.

Aceasta a subliniat și faptul că nu va pleca prea curând de lângă Laurențiu Reghecampf, chiar dacă situația este una tensionată.

„Înseamnă că ceva acolo se întâmplă, pentru că Laurențiu este antrenor de fotbal, este unul dintre cei mai mari antrenori. Este o nebunie să spui presei să nu-ți mai folosească numele, este o nebunie să nu-ți mai folosească imaginea, pentru că de fapt tu asta ești: imagine! Eu am alte idei despre ceea ce se întâmplă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate! Orice s-ar întâmpla, cine se uită la mine și mă cunoaște foarte bine, știe că nu am să plec din spatele soțului meu până în secunda în care nu am să aflu tot ce s-a întâmplat! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Repet, când soțul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale!', a continuat ea.

Anamaria Prodan susține că va fi alături de Laurențiu Reghecampf

Aceasta a continuat să susțină că va fi întotdeauna alături de soțul ei și că certurile lor vor rămâne private.

„Să vă așteptați că întotdeauna am să-l susțin, chiar dacă de multe ori îl mai înțep și mai intru în el, că este firesc, pentru că a făcut niște greșeli foarte mari. Dar întotdeauna voi fi în spatele lui sau lângă el. Și eu și copiii. Războiul meu, dacă este un război cu Laurențiu, este la mine în casă, cu copiii, cu ce ne certăm noi. Dar, în fața lumii, Anamaria Prodan va sta exact ca un doberman lângă Laurențiu Reghecampf. Dacă cineva i-a făcut rău și încearcă în continuare niciodată nu o să fie iertat în viață. Laurențiu se va trezi cu siguranță! Ce se întâmplă acum nu știe nimeni!', a continuat diva.

În ceea ce privește relația pe care antrenorul o are în prezent cu altă femeie, diva spune că nu înțelege cum îl poate vrăji cineva. Ba mai mult, ea cosideră că oricine a greșit, va plăti mai devreme sau mai târziu.

„Nici eu nu-mi explic cum, după ce stai în biserică lângă un om cu cununiile pe cap, pleci! Nu știu nici eu cum te poate amenința, obliga, vrăji oricine pe pământul ăsta! Dar cu siguranță va plăti cu vârf și îndesat, cum nu s-ar fi gândit vreodată!', a spus ea.

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Ne lipsește tuturor'

Diva a recunoscut faptul că atât copiii săi, cât și ea, îi simt lipsa lui Laurențiu Reghecampf. Ba mai mult, ea a subliniat faptul că Bebeto a înțeles că tatăl său se va trezi și nu îl va părăsi niciodată.

„Copiii au înțeles că tatăl lor se va trezi și că niciodată nu-i va părăsi! Normal că ne lipsește, tututor! Dar este alegerea lui și, dacă noi îl iubim atât de mult și îl respectăm, l-am lăsat după cum vedeți. Nu m-am dus vreodată după el, nu am făcut scandal, nu am căutat amantele dacă-s gravide și cu cine sunt. Nu m-a interesat! S-au mutat, au devenit cunoscute, ceea ce și-au dorit toată viața!', a spus diva.

Anamaria Prodan, despre actuala iubită a lui Reghe

Anamaria Prodan a vorbit inclusiv despre actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Diva subliniază faptul că aceasta și-ar fi dorit să apară pe micile ecrane încă din adolescență.

„Una își dorește de la 18 ani să fie cunoscută! Mi-au zis prietenii mei, de pe timpul OTV-ului, tot se ducea noaptea la ședințe de spiritism. Toate roiesc în jurul lui ca fluturii. Ai văzut vorba mea? Aia cu futurele și vulturele? Adică toți fluturașii ăștia știi ce viață au? Cât stă un fluture? Larva se face fluture, ia ochii și apoi a doua zi moare! Cam așa se întâmplă!', a adăugat Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter