Soția lui Silviu Prigoană a început să plângă la TV, când a vorbit despre copii: „Îmi doresc să stau mai mult cu ei, să-i văd cum cresc…”

Publicat pe

Mihaela, partenera de viața a celebrului om de afaceri, și-a sărbătorit pe 8 noiembrie ziua de nume. Invitată la o emisiune TV, soția lui Silviu Prigoană a început să plângă, în direct. Femeia s-a emoționat foarte tare atunci când a venit vorba de copiii ei, Ionuţ, 13 ani, Ana Maria, 12 ani, şi Alexandra, 11 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela este căsătorită civil din anul 2016 cu Silviu Prigoană. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor buni prieteni. Vedeta este originară din Sibiu, este divorţată şi este mama a trei copii. La rândul lui, omul de afaceri, are și el patru copii din căsniciile anterioare, pe Honorius, 32 de ani, Silvius, 29 de ani, şi din căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu, pe Maximus, 12 ani, şi pe Eduard, 10 ani şi jumătate.

Soția lui Silviu Prigoană a început să plângă la TV. Care a fost motivul

Invitată la Teo Show, Mihaela a făcut mai multe dezvăluiri legate de viața ei personală. Ea a fost filmată în timp ce mergea la muncă. Vizil emoționată, soția lui Silviu Prigoană a început să plângă atunci când și-a amintit că nu petrece atât timp cât și-ar dori în compania copiilor ei, care au rămas în grija soțului.

„Mă duc la serviciu, că trebuie să merg la serviciu, după aceea acasă, cu copiii, cu familia. În fiecare an primesc foarte multe urări și de oameni pe care îi cunosc, și de la oameni pe care nu-i cunosc. Mulțumesc tuturor. Sunt oameni care se gândesc la mine și mă bucură treaba asta.

Am primit de la copiii mei niște cadouri foarte frumoase. Ei, în fiecare an, îmi cumpără o carte sau mai multe cărți. În fiecare zi primesc cadouri. De la soț nu l-am primit, o să-l primesc probabil. Silviu e atent tot timpul cu mine, așa că…', a declarat Mihaela Prigoană.

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Prigoană cu copiii lui Silviu și ai Adrianei Bahmuțeanu

Citește și: Cum s-au cunoscut Mihaela și Silviu Prigoană

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, despre ultimele ore din viața artistului

Cum a afectat-o pandemia de coronavirus pe Mihaela Prigoană

Întrebată cum s-a schimbat viața ei în timpul pandemiei de coronavirus, soția lui Silviu Prigoană a mărturist că pune pe primul loc sănătatea ei și a celor din jur.

„Perioada în care suntem nu e una foarte strălucită, știm cu toții că traversăm o perioadă destul de grea. Sper să fim bine, să fim sănătoși și dacă știu că cei apropiați, cei din familie, prieteni și chiar toți oamenii, dacă știu că sunt sănătoși, eu mă bucur pentru asta', a menționat Mihaela la Kanal D.

Care este cea mai mare dorință a Mihaelei Prigoană

Când a venit vorba de dorințe, soția lui Silviu Prigoană a început să plângă. Ea a spus că își dorește tare mult să petreacă mai mult timp alături de copiii ei.

„În ultima perioadă mă gândesc că timpul trece foarte repede, îmi doresc tare mult să am mai mult timp cu copiii, atât. Îmi doresc să stau mai mult cu copiii, să-i văd cum cresc… dar situația în care suntem nu…

Pentru mine… copiii sunt totul. Copiii mei îmi fac în fiecare zi bucurii. Faptul că se trezesc sănătoși, faptul că sunt sănătoși, e lucru mare. Tot timpul pe care îl avem liber îl dedicăm copiilor. Îmi doresc să crească mari, sănătoși și să aibă o viață bună, o viață de familie bună, unită', a declarat în direct la TV Mihaela Prigoană.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter