Anamaria Prodan, despre împăcarea dintre Reghe și rivalul ei, Giovanni Becali: "Răzbunări de fraierici!"

Publicat pe

Anamaria Prodan a comentat împăcarea dintre Reghe și rivalul ei, Giovanni Becali. Laurențiu Reghecampf va semna un contract de impresariere cu Giovanni Becali, iar Prodanca ironizează decizia soțului ei, spunând că este „răzbunare de fraierici”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan este foc și pară după ce a auzit că soțul ei va semna un contract de impresariere cu Giovanni Becali, unul dintre rivalii săi principali și parte a unei familii care le-ar fi creat mereu probleme. Prodanca nu crede că Reghe va face această greșeală și spune că ar fi o maximă trădare dacă ar ceda unei astfel de colaborări.

'Felicitări! Ce aș putea să spun? Nu îl aveam sub contract pe soțul meu. Eram soția lui și omul care i-a făcut viața, dar nu era semnat cu mine, sub contract', a dezvăluit Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan vede gestul ca pe o răzbunare a soțului ei, deși el este cel care a cerut divorțul și este îndrăgostit de altă femeie.

'Astea sunt niște copilării, niște răzbunări de fraierici din ăștia de pe stradă. Ăla vine și spune semnează soțul Anei cu mine, celălalt nu cred că va face acest lucru niciodată, pentru că se va face de râs față de copiii lui. Eu cred că, totuși, puțină demnitate există în toată lumea asta', spune Anamaria Prodan.

Dezamăgită crunt în relația de cuplu, Anamaria Prodan este convinsă că un gest făcut de Laurențiu Reghecampf în sensul semnării unui act de management cu Giovanni Becali ar reprezenta trădarea supremă.

'Este strict problema lui Laurențiu Reghecampf, el își alege agent, soție, prieteni, sunt alegerile lui, nu putem controla așa ceva. Dar consider că față de familia lui, atât timp cât mai are o familie, și față de copilul lui pe care îl va avea o viață întreagă nu are un om cum să trădeze la modul ăsta, e ca și cum îți trădezi copilul, soția, familia, orice noțiune de bun simț', mai spune Anamaria Prodan.

Anamaria Pordan susține că gestul soțului ei este unul de neînțeles, având în vedere conflictele pe care le aveau, împreună, pe când formau un cuplu, cu familia Becali.

'Orice s-ar scrie, în orice ziar, Laurențiu Reghecampf rămâne tatăl copilului meu și omul pe care eu îl cunosc, nu ce vorbesc alții prin oraș, ce spun toți despre numele meu și despre soțul meu. Nu am să cred niciodată că soțul meu se milogește de această familie să semneze contracte pentru că soțul meu este mult prea sus', a mai precizat Anamaria Prodan.

Citește și: Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite sunt împreună!„Nu ne ascundem

Citește și: Ce relație au Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț:’Încă îi mai pregătesc masa’

Citește și: Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, au plâns la Asia Express

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Giovanni Becali: Foștii pușcăriași nu fac parte din lumea mea'

'Despre bătrânul Giovanni Becali ce să vorbim? El a avut mari probleme cu mine, nu eu cu el. Păi eu mă cert cu Giovanni Becali? Păi, Giovanni Becali are 80 de ani, ce să mă cert eu cu el? E un bătrân care merită să îi zici ‘bună ziua și să ne rugăm pentru sănătatea lui! Atât. Și să trăiască și să se bucure când ne vede, mai tineri, mai în forță. (…)

Acest gen de oameni, foști pușcăriași, nu fac parte din lumea mea, iar soțul meu, orice greșeli ar fi făcut, niciodată nu o să se facă de râs la modul acesta, să stea în anturajele acestor oameni. Cât despre ce declara Don Giovani mafiotul care este el inspirat din serialul Las Fierbinți nu putem decât să schițăm un zâmbet mefistofelic și să schimbam canalul sau să trecem  peste', a mai spus Anamaria Prodan.

Giovanni Becali a anunțat că Reghe va semna cu el

Reacția Anamariei Prodan vine după ce Giovanni Becali a anunțat că Laurențiu Reghecampf l-a sunat pentru a-i cere să semneze un contract de reprezentare cu Becali Sport.

„Discutam la telefon cu un avocat cunoscut de-ai mei și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. ‘Ia, dă-mi-l la telefon. Cică, nea Ioane… Era Laurențiu Reghecampf! I-am zis cum i-am zis și lui Mutu de multe ori… Lăsați-mă cu nea Ioane, cu de-astea, eu sunt Giovanni și atât…

Deci… Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport! „Da, mă, normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm'. „Când vrei tu Giovanni, vin și semnăm', îmi zice. El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el (…) Asta e esențial.

Că Reghecampf m-a chemat la telefon și vrea să semneze un contract de impresariat cu Becali Sport. I-am spus că facem și o conferință de prezentare, cu Dragoș, cu toți, să fie transparență totală pentru că e vorba despre un nume mare de antrenor!', a spus Giovanni Becali pentru FANATIK.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter