În ce relații sunt Cătălin Botezatu și tatăl său: "Există această ruptură între noi..."

Publicat pe

Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai ascunse secrete ale sale. Designerul de modă a decis să vorbească despre cariera sa, dar și despre relația pe care o are cu părinții săi. Printre altele, a spus cum se înțelege la momentul actual cu tatăl său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ochii în lacrimi, Cătălin Botezatu a decis să vorbească despre relația pe care o are cu părintele lui. Designerul de modă susține că a trecut prin momente dificile cu tatăl său și au avut parte de mici neînțelegeri de-a lungul timpului.

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad:’M-am îndrăgostit de ea la prima vedere’

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Mădălina Manole:’Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam’

Citește și: Marina Voica a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are

Citește și: Ultimul mesaj al lui Ivan Patzaichin de pe patul de spital

Cătălin Botezatu, despre relația cu tatăl său

Într-o emisiune online, Cătălin Botezatu a vorbit despre viața sa. Printre altele, vedeta a ajuns să facă declarații și despre tatăl său.

Ultimii doi ani din viața amândurora au fost extrem de dificili. În ziua în care fostul jurat de la Bravo, ai stil! era pe masa de operație în Turcia, tatăl lui se opera și el de cancer, în România.

'Tata este rebel, cred că semăn cu el aici.Tata este foarte bolnav. Am păstrat relația cu el, dar în ultimii doi ani am fost încercați amândoi de Dumnezeu și a fost foarte delicat pentru că, în ziua în care eu mă opera, înainte de a afla că eu aveam acel cancer, el s-a îmbolnăvit, l-am salvat, l-am pus pe linia de plutire. În ziua în care eu mă operam la Istanbul, aproape mort, în aceeași zi, aproape la aceeași oră, el se opera în România de cancer la plămâni.Nu am știut unul de celălalt pentru că oamenii au încercat să ne menajeze, atât pe mine, cât și pe el. Din fericire, am scăpat amândoi, sper să fie ok pentru amândoi',  a spus Botezatu.

Care este relația dintre cei doi

Cu ochii în lacrimi, Botezatu a mai vorbit despre situația de la momentul actual dintre el și tatăl său. Se pare că a existat o ruptură între cei doi, iar designerul a avut momente în care s-a simțit dat la o parte.

De asemenea, vedeta de televiziune mai spune că tatăl lui l-a crezut după ceva timp că a trecut prin momente cumplite și a fost diagnosticat cu o afecțiune extrem de gravă.

'Dar există această ruptură între noi. Vorbim la telefon, îl ajut din punct de vedere medical, mă ocup de el din toate punctele de vedere, dar este această reținere. În urma ultimei căsătorii pe care a avut-o are și un băiat, fosta lui soție are un băiat de care a avut grijă. Nu este al lui, nu am niciun frate, n-am nicio soră, dar el l-a crescut. Nu am nicio problemă, dar mi s-a părut la un moment dat că ținea, conta mai mult acel copil decât contam eu. Doamne ferește, nu mă deranjează, dar când prima oară îți încurcă numele și în loc să spună Cătălin spune numele celuilalt băiat e puțin jenant, chiar dacă aveam mulți ani și sunt în maturitate. Și de atunci mi s-a luat puțin, deși a divorțat.

Acum s-a retras undeva în afara Bucureștiului, e un om extrem de muncitor, dar este singur și, după ce și-a făcut acest mic imperiu nu am putut să mă duc să-l văd, chiar și după ce s-a operat, pentru că tot timpul era vizitat de acest băiat, cu care n-am nimic, eu mă întâlnesc cu el, dar e ceva. Nu am un orgoliu față de tatăl meu, dar am o durere pe care el nu o înțelege niciodată. Chiar și acum e ușor egoist. El a crezut tâziu că eu am trecut prin acele cinci operații și că am fost aproape de moarte și că eram varză pentru că eu nu i-am arătat. El nici nu știe cum sunt eu pe sub acest tricou, pentru că sunt ca un poligon de tragere cu zeci de tăieturi. Nu știe și pentru că nu m-a văzut zice „Eh, asta e, pistol cu apă, un fleac'. Când ești bătrân, probabil că devii mai egoist. Dar nu ar trebui să fie așa, pentru că totuși sunt singurul lui copil, nici măcar nu pot să spun că sunt singurul lui moștenitor pentru că nu am nevoie de nimic de la el', a mai spus Cătălin Botezatu.

sursă foto- Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter