Raluca Bădulescu, prima declarație după ce a fost prinsă că a condus sub influența substanțelor interzise: "Este vorba de medicamente pentru..."

Publicat pe

Raluca Bădulescu a făcut primele declarații, după ce au apărut primele informații în presă despre faptul că a fost prinsă sub influența unor substanțe interzise la volan și, astfel, i s-a întocmit dosar penal. Iată ce spune îndragita vedetă de televiziune despre întregul scandal în care a fost implicată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva ore a apărut diferite zvonuri despre faptul că Raluca Bădulescu a fost prinsă la volan, sub influența unor substanțe interzise.

Ei bine, jurata de la Bravo, ai Stil! face primele declarații despre situația actuală și clarifică totul.

Citește și: Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și Vali Pungă, primul ei soț:’Avem o relație…’

Citește și: Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit la prima vedere de soțul ei! Cum a rezistat căsnicia 12 ani:’Sunt un om radical’/ EXCLUSIV

Citește și: Constantin Enceanu e un patron strict, deși pandemia i-a afectat afacerea:„Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu

Citește și: De ce Anamaria Prodan încă îi spune „Soarele meu lui Reghe, în plin proces de divorț:„Lumea poate mă face nebună

Raluca Bădulescu, declarații după ce a fost prinsă că a condus sub influența substanțelor intezise

Raluca Bădulescu a făcut primele declarații despre scandalul în care a fost implicată. Ei bine, se pare că jurata de la emisiunea stilistică a fost oprită de polițiști pentru un control de rutină. Oamenii legii au decis să îi ia facă mai multe probe. Pentru alcool a ieșit negativ, la fel și pentru alte substanțe interzise, însă testul pentru benzodiazepine a ieșit pozitiv.

În urmă cu puțin timp, îndragita vedetă de televiziune a spus ce substanță ar fi consumat, de fapt.

Raluca Bădulescu a spus că este vorba despre medicamentele pentru somn, anxiolitice mai exact, pe care le ia sub prescripție medicală.

„Am văzut doar vreo două titluri. Ca de obicei, titlurile sunt titluri. Este vorba de medicamente pentru somn, despre anxiolitice, pe care le iau sub prescripție medicală, în cantitatea recomandată de medic', a declarat Raluca Bădulescu la Teo Show.

De asemenea, Raluca a mai spus cum s-ar fi petrecut, de fapt, întreg momentul.

„Într-o seară, când ne întorceam de la filmări, toate bune și frumoase. Eram puțin obosită după o zi întreagă. Munca aceasta în televiziune presupune mai mult decât să ne facem părul frumos și să ne aranjăm.

M-a oprit Poliția, mi-a cerut carnetul. A ieșit negativ testul de alcool. Am făcut și testul pentru substanțe interzise. La absolut toate substanțele rezultatul a fost negativ. A ieșit pozitiv pe benzodiazepine. Sunt substanțe care se găsesc în anxiolitice și cele prescrise pentru tulburările somnului.

După aceea, am fost la INML. Era un somnifer pe care îl luasem cu 24 de ore înainte, dar substanța rămăsese în sânge', a povestit Raluca la Kanal D.

Potrivit Cancan, se pare că jurata de la Bravo, ai Stil! s-ar fi ales cu dosar penal după această situație.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter