Ce relație este între fata cea mare a lui Liviu Vârciu și frații ei vitregi: "La început nu era încântată, dar..."

Publicat pe

Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, are 20 de ani și o relație… civilizată acum cu frații ei vitregi. Vârciu mai are doi copii mici, cum știe toată lumea, și inițial ei nu au intrat în grațiile Carminei, dar mama ei a sfătuit-o să îi accepte și totul este în regulă acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ami Teiceanu, femeia care i-a oferit lui Liviu Vârciu primul copil, a povestit pentru Playtech.ro ce relație are, de fapt, Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, cu ceilalți doi frați ai săi mai mici.

Ce relație este între fata cea mare a lui Liviu Vârciu și frații ei vitregi: "La început nu era încântată, dar..."Ce relație este între fata cea mare a lui Liviu Vârciu și frații ei vitregi: "La început nu era încântată, dar..."

„Are o relație bună. I-am spus întotdeauna că sunt frățiorii ei, nu au nicio vină și trebuie să îi iubească și să se comporte frumos cu ei. Ea la început nu a fost foarte încântată dar acum este OK', a declarat Ami Teiceanu.

Ami Teiceanu a mărturisit chiar și în ce relație se află în acest moment cu Liviu Vârciu, mai ales că pe cei doi adulți îi leagă un copil.

„Nu am avut nicio treabă cu el, nici el cu mine. Îi doresc să fie fericit cu familia lui, nu are rost să purtăm dușmănie, avem un copil, e mare. Nu am mai avut certuri, fiecare cu treaba lui', a mai adăugat Ami, Carminei Vârciu.

Cum se înțelege Carmina Vârciu cu actuala iubită a artistului, Anda Călin

Anda Călin a povestit în urmă cu ceva timp cum se înțelege, de fapt, cu fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina. Astfel, într-o secțiune de întrebări pe Instagram, un fan mai curios și-a făcut curaj și a întrebat-o pe frumoasa șatenă dacă i-a fost greu să accepte că prezentatorul TV mai are o fiică.

„Când iei un om să-ți fie partener, îl iei cu bune și rele, cu tot trecutul și prezentul și cu toate obligațiile lui. Părinții nu au avut nimic împotrivă. Important a fost să fiu eu fericită! Nu mi-a fost greu', a scris Anda Călin, pe Instagram.

Citește și: Oana Lis, despre drama pe care o trăiește Viorel Lis: „Nu este paralizat, dar are pareze’

Citește și: Elena Lasconi, prima reacție după despărțirea Alexandrei Stan de soț: „O poveste tristă!'

Citește și: Ce a pățit Cristina Cioran cu puțin timp înainte de nașterea prematură: „Am pus mâna și copilul…’

Cum o ajută Liviu Vârciu pe fata lui cea mare, Carmina

Carmina se va muta în curând în București, pentru că începe facultatea, iar mama ei este sigură că Liviu Vârciu o va susține cu tot ce va putea.

„Dacă tot nu a făcut nimic atâția ani, de acum încolo va avea grijă și o va susține. Este normal, ea se mută la București. Ei vorbesc, cu siguranță o să o ajute, îi va cumpăra un apartament în rate, ceea ce este și normal.

Cu siguranță o să fie lângă ea și o să o protejeze cât va putea pentru este în București, nu mai e în Arad. Ce a fost în trecut, a fost, contează ce o să fie de acum încolo. Am șters tot, viața merge înainte, nu trăim cu trecutul.

Niciodată nu este prea târziu să fie bine. Important este că țin legătura, vorbesc, se văd, ea merge la el. Așa e normal”, a mai declarat fosta iubită a lui Vârciu pentru Playtech.ro.

Carmina nu va locui cu tatăl ei, Liviu Vârciu, când se va muta la București

„Ea nu o să stea cu el în casă. Are 20 de ani, are nevoie de intimitatea ei, îi va lua un apartament, nu se pune problema. Apartamentul este 50% luat. Am înțeles că trebuie să fie mobilat și o să stea la tatăl ei sau la o prietenă de-a ei.

Are aproape 20 de ani, Liviu are 2 copii mici, ea mai vine seara, mai iese la un suc…este mai bine să stea la prietena ei sau să aibă propriul apartament și intimitate.

O să învețe să se responsabilizeze singură, eu făceam absolut totul. Am răsfățat-o, nu prea e bine, dar acum o să vadă că nu mai este mama să facă patul, să spele vasele, să calce.

Altfel o să gestioneze toate lucrurile. I-am spus: ‘Vin peste tine când nu te aștepți și te mănânc dacă nu este ordine și curățenie. (râde)”, a mai declarat Ami Teiceanu.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă