Oana Lis, despre drama pe care o trăiește Viorel Lis: „Nu este paralizat, dar are pareze”

Publicat pe

Oana Lis îi este alături lui Viorel Lis de ani buni, și la bine și la greu. Vedeta a discutat în premieră despre drama prin care trece fostul edil al Capitalei și a mărturisit că boala i s-a agravat. Din păcate, are dificultăți la mers și nu numai.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Lis, soția lui Viorel Lis a dezvăluit că fostul Primar trece printr-o perioadă destul de grea. Drama lui Viorel Lis are legătură cu bolile de care edilul suferă, boli care s-au agravat în perioada restricțiilor impuse de virusul COVID-19. Problemele sale de sănătate l-au împiedicat pe Viorel Lis să facă lucruri simple, cum ar fi mersul neînsoțit, dar Oana Lis nu se dă bătută și îi este alături zi de zi soțului ei, indiferent de cât de grele sunt situațiile pe care cei doi le au de depășit.

Citește și: Drama trăită de Oana Lis. Și-a pierdut mama în copilărie, iar tatăl a violat-o: „Cei din familia mea nu au crezut”

Citește și: Oana și Viorel Lis se pregătesc adopte un copil: 'O mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște'

Citește și: Oana Lis, primele declarații după ce a aflat că tatăl ei a murit: „A murit singur, bătrân, bolnav, așa cum și-a aranjat”

Citește și: Oana Lis, dezvăluire șocantă de Sărbători: 'Mi-aș fi dorit ca mama mea să fie puternică și să divorțeze, nu mi-a plăcut că a stat până a și murit din atâtea bătăi'

Aproape plângând, Oana Lis a dezvăluit că Viorel nu mai poate merge și că o perioadă s-a ajutat de un cadru. De altfel, Viorel Lis a fost afectat de pandemie și nu a putut fi internat în spital, pentru mai multe îngrijiri medicale și analize, iar stările depresive și-au făcut simțită prezența. Fostul edil al Capitalei a primit un diagnostic complicat și de la începutul crizei sanitare impuse de COVID-19 nu a luat legătura cu alte persoane, motiv pentru care Oana este singurul om cu care a avut contact în mai bine de un an.

Oana Lis, despre drama pe care o trăiește Viorel Lis: „Nu este paralizat, dar are pareze'Oana Lis, despre drama pe care o trăiește Viorel Lis: „Nu este paralizat, dar are pareze'

Viorel Lis nu mai poate merge, este depresiv și a primit un diagnostic neașteptat

„Nu mai merge bine. Nu este paralizat, dar are niște pareze pe picioare din cauza problemelor de sănătate, dar a pus capăt perioada de pandemie, pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu.

E foarte nasol, a stat numai în casă. Se dezvoltă și depresia când nu iei contact cu oameni. Este depresiv, dar are noroc că știu ce trebuie făcut. Încerc să îi fac viața mai frumoasă. Sperăm la zile mai bine.

E o pagină întreagă (n.r.- diagnosticul lui Viorel Lis). Bătrânețea este foarte greu de dus, mai ales pentru un om care a fost foarte activ toată viața, dar totuși trebuie să ne bucurăm de toate părțile vieții.', a declarat Oana Lis despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la Antena Stars.

Oana și Viorel Lis, pregătiți să devină părinți

Oana și Viorel Lis au anunțat cu bucurie în urmă cu puțin timp că sunt pregătiți să devină părinți adoptivi. Vedeta a făcut toate demersurile necesare și a primit undă verde din partea autorităților pentru a adopta un copil. Cu toate acestea, dată fiind evoluția problemelor de sănătate ale lui Viorel Lis, nu se știe ce se va întâmpla cu decizia celor doi de a lua în grijă un copil dintr-un centru de plasament.

„Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică.', declara Oana Lis în luna mai, potrivit redacția.ro.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter