Oana Lis, primele declarații după ce a aflat că tatăl ei a murit: "A murit singur, bătrân, bolnav, așa cum și-a aranjat"

Publicat pe

Oana Lis este în doliu! Tatăl ei a murit în Spania, „singur, bătrân, bolnav”, așa cum spune Oana. Cei doi nu aveau o relație apropiată, iar vedeta a aflat printr-o întâmplare că părintele său s-a stins. Oana Lis și tatăl ei s-au întâlnit ultima dată acum zece ani și nici măcar la telefon nu vorbeau, dată fiind copilăria de coșmar pe care ea a avut-o din cauza celui care i-a dat viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Orfană de mamă la 13 ani, Oana Lis a fost crescută de bunica paternă. A avut o copilărie marcată de bătăi și nu de puține ori a povestit la ce traume a supus-o tatăl său, despre care mărturisea că avea mari probleme cu consumul de alcool. Petre Ungureanu a decis să plece în Spania, acolo unde era stabilit de mai mulți ani, iar Oana nu păstra nici o legătură cu el.

Oana Lis, primele declarații după ce a aflat că tatăl ei a murit: "A murit singur, bătrân, bolnav, așa cum și-a aranjat"Oana Lis, primele declarații după ce a aflat că tatăl ei a murit: "A murit singur, bătrân, bolnav, așa cum și-a aranjat"

Tatăl Oanei Lis avea probleme cardiace și a încetat din viață în Palos de la Frontera, oraș spaniol în care locuia cu chirie.

Nu aveam o relație apropiată cu el, dar normal că am un gust amar, pentru că este omul care mi-a dat viață, chiar dacă m-a făcut și să sufăr când eram mică. Este ciudat că am aflat de la niște oameni care stau acolo, în Spania, unde a murit el. Am înțeles că el a discutat cu preotul de acolo ca să se ocupe de înmormântare, că i-ar fi făcut o împuternicire, dar, na, mi se pare ciudat că nu a încercat să ne anunțe. Eu i-am scris fratelui meu și i-am spus, pentru că mi-a scris o prietenă din Spania și m-a anunțat.

Nu știu nici adresa bine, unde stătea el, dar am înțeles că așa a vorbit cu acest preot, ca să se ocupe de înmormântare. Am încercat să-l sunăm pe acest preot și i-a închis telefonul lui frati-miu. Fratele meu și bunica mea mai vorbeau ce el.

„Am aflat de la lume despre moartea lui

Era bolnav cu inima, nu am alte informații, am aflat de la lume despre moartea lui. Eu m-aș bucura dacă se ocupă de înmormântarea lui, dar era frumos să ne anunțe el că are probleme. Nu avea familie, a murit singur, bătrân, bolnav, așa cum și-a aranjat.

Avea pensie în Spania, pentru că a lucrat mulți ani acolo, ca mulți români, și stătea undeva cu chirie la stat. Ultima dată ne-am văzut acum 10 ani, de vorbim nu vorbeam.

Nu m-am întâlnit niciodată cu o situație de genul. L-am rugat pe fratele meu să ia certificatul de deces, să se ocupe… . Nu se pune problema de așa ceva (n.r. – să aducă trupul neînsuflețit în țară) pentru că nu am cum să mă ocup, nu aveam o relație ok cu el.', a declarat Oana Lis pentru fanatik.ro.

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:’M-am dus singură la un casting’. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, primul sărut în public.Cum au fost surprinși la o terasă în Capitală

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a făcut implant de sprâncene.Ce probleme are după intervenție

Oana Lis, orfană de mamă, abuzată de tată

Oana Lis povestea, în urmă cu câțiva ani, că a fost la un pas de sinucidere, din cauza tatălui său, Petre Ungureanu. 

La 14 ani am vrut să mă omor, am vrut să plec la mănăstire, am vrut să fac multe lucruri. Am încercat să nu mă mai gândesc. Când văd un tată cu copilul lui de mână, îmi aduc aminte. Nu pot să uit…Nu înţeleg de ce a trebuit să mă nasc în familia asta?! Era exact ca în filmele de groază. O bătea pe mama, îl bătea pe fratele meu.

Odată a bătut-o pe mama cu o bâtă de baseball. Pe mine mă dădea cu capul de masă, de podea… Toată viaţa mi-a vorbit urât. Toată viaţa m-a înnebunit. Tatăl meu îi bătea pe părinţii lui, pe fraţii lui. Mama mea a avut la RMN semne de la loviturile lui. Este un psihopat!', spunea Oana Lis, în urmă cu câțiva ani.

Dezvăluirile tulburătoare nu s-au oprit, însă, aici. Soția lui Viorel Lis a mărturisit că părintele său a aruncat cu benzină pe ea și a fost obligată să sară pe geam din casă, pentru a scăpa cu viață.

Eram un copil și eram bătută, eram traumatizată. Tată era un om violent la băutură și nouă, mie și mamei mele, ne era frică de el. Mi-aduc aminte că a dat cu benzină pe mine și a trebuit să sar pe geam că dacă nu îmi dădea foc.', povestea, cu lacrimi în ochi, Oana Lis, în 2010, în cadrul unei emisiuni TV, unde l-a confruntat pe tatăl său.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter