Oana Lis, dezvăluire șocantă de Sărbători: ”Mi-aș fi dorit ca mama mea să fie puternică și să divorțeze, nu mi-a plăcut că a stat până a și murit din atâtea bătăi”

Publicat pe

Oana Lis pare că are tot ce-și dorește, dar adevărul e că provine dintr-o familie unde bătăile erau la ordinea zilei, conform declarațiilor acesteia. Soția lui Viorel Lis a povestit că era terorizată în copilărie de tatăl alcoolic și regretă că mama ei nu a pus punct mariajului când încă se putea salva.

Oana Lis nu a avut niciodată probleme financiare. Mariajul cu Viorel Lis a fost un sprijin din acest punct de vedere, dar nici înainte de a deveni partenera de viață a acestuia nu a avut probleme cu banii, provenind dintr-o familie cu posibilități.

Poate că expresia 'banii nu aduc fericirea' este considerată desuetă, dar în cazul soției fostului edil al Capitalei e cât se poate de potrivită. Aceasta a povestit la 'Răi, da buni' că a avut o copilărie nefericită, chiar brutală, marcată de problemele cu alcoolul ale tatălui său, care le teroriza atât pe ea, cât și pe mama sa.

Drama neștiută a Oanei Lis. A avut o copilărie traumatizantă

'Am făcut parte dintr-o familie disfuncțională, nu săracă, de nivel mediu. Părinții mei aveau proprietate, o discotecă, dar din păcate tatăl meu bea, ne bătea, de sărbători era tot timpul ceartă', a dezvăluit Oana Lis, care nu are amintiri frumoase din copilărie când vine vorba de Sărbători.

'Nu-mi aduc aminte să-mi fi dorit ceva și să fi primit, erau doar certuri și scandaluri. De sărbători se și bea mult atunci iese și scandalul. Când e vorba de un om alcoolic, el caută scandal din orice. Acum privind cu ochi de psiholog, copilul nu are nici o vină. Eu mi-aș fi dorit ca mama mea să fie puternică și să divorțeze, nu mi-a plăcut că a stat până a și murit din atâtea bătăi. Nu aveam părinți la care să mă duc, o masă mare, familie extinsă', a mai spus Oana Lis, care și-a pierdut mama la o vârstă fragedă.

Oana Lis, dezvăluire șocantă de Sărbători: 'Mi-aș fi dorit ca mama mea să fie puternică și să divorțeze, nu mi-a plăcut că a stat până a și murit din atâtea bătăi'Oana Lis, dezvăluire șocantă de Sărbători: 'Mi-aș fi dorit ca mama mea să fie puternică și să divorțeze, nu mi-a plăcut că a stat până a și murit din atâtea bătăi'

Foto: Instagram

Citește și: Cum petreceau Elena și Nicolae Ceaușescu Revelionul. Dictatorul era mare amator de sarmale

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter