Adrian Minune și-a făcut cadou un Lamborghini de 400.000 de euro! Bolidul arată ca din filmele SF

Publicat pe

Că Adrian Minune a avut un an bun se poate observa și din cea mai recentă achiziție a sa… Artistul s-a cadorisit de Crăciun cu un Lamborghini pentru care a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin decât 400.000 de euro!

Înainte de a se încheia anul 2019, cunoscutul interpret de manele Adrian Minune a ținut să marcheze momentul într-un mod spectaculos – artistul și-a achiziționat o mașină de lux, un Lamborghini Aventador Coupé de culoare roșie. Ulterior, artistul a postat fotografia bolidului, pe care îl numește „noua jucărie”, pe contul său de socializare. Nu știm dacă… au murit dușmanii de ciudă, însă fanii săi au fost încântați de noua achiziție a artistului.

Că de pe urma manelelor se câștigă bine, o dovedesc, de altfel, și celelalte achiziții ale lui Adrian Minune, care mai deține un Ferrari și este deja la al doilea bolid Lamborghini (pe cel cumpărat în 2016 l-a vândut). Pe scurt, anul se încheie sub cele mai bune auspicii pentru artist, care, în 2019, a devenit socru mic, dar și bunic.

Foto: Instagram

Adrian Minune și-a făcut cadou un Lamborghini de 400.000 de euro! Bolidul arată ca din filmele SFAdrian Minune și-a făcut cadou un Lamborghini de 400.000 de euro! Bolidul arată ca din filmele SF
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter