Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile: "Psihic este foarte greu"

Publicat pe

Ana și Alexandru, foștii concurenți ai emisiunii Mireasa, sezonul 4 au parte de momente dificile după ce reality show-ul s-a terminat. Cei doi îndrăgostiți au declarat că primele zile după ce au ieșit din casă au fost foarte obositoare. Fanii i-au asaltat cu sute de mesaje, ceea ce a fost extrem de stresant pentru ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurenții Mireasa încearcă să se acomodeze cu noua viața după ce au locuit vreme de patru luni în concurs, fără a avea acces la internat sau la viața exterioară. Foștii concurenți au recunoscut că primele zile au fost extrem de grele, iar acum încearcă să revină la viața dinainte.

Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile: "Psihic este foarte greu"Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile: "Psihic este foarte greu"

Mireasa, sezonul 4, a avut finala săptămâna trecută, iar cuplul câștigător a fost cel format din Ela și Petrică. Ana și Alex s-au clasat pe locul al doilea, în timp ce Raluca și Ion au ajuns pe locul trei. Cele trei cupluri au spus Da în fața ofițerului stării civile, iar acum se bucură de viața de afară în doi.

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți pentru prima oară.Ce sex are bebelușul

Citește și: Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4!Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Citește și: Când începe sezonul 5 al emisiunii Mireasa.Simona Gherghe a făcut anunțul

Citește și: Finala Mireasa, sezonul 4.Care sunt cele patru cupluri care se luptă pentru premiul de 40.000 de euro

Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile

Ana Pungă și Alex Brebenoiu s-au logodit și căsătorit în casa Mireasa, dar nu au reușit să câștige marele premiu al emisiunii. Cei doi s-au clasat pe locul al doilea, iar acum încearcă să se acomodeze vieții de afară. Tinerii au decis să-și unească destinele, mărturisind că acum încearcă să-și găsească echilibrul. După ce au ieșit din concurs, fanii le-au trimis sute de mesaje, iar Ana și Alex nu au reușit să le răspundă tuturor, anunțându-i că vor face o sesiune live.

Noi patru luni am stat închiși, ca într-o bula. Iar când am ieșit, inclusiv cu persoanele apropiate, noi nu reușim să ne facem suficient timp, încât sa le răspundem fiecăruia, astfel să nu interpreteze că nu dorim sa vorbim cu ei', au declarat Alex și Ana în emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

Ce planuri au Ana și Alex

Pe viitor, Ana și Alex au declarat că vor să stea mai mult timp împreună în încercarea de a se cunoaște mai bine și de a se adapta cât mai repede la noua viață. Pentru o perioadă, cei doi îndrăgostiți își doresc să stea departe de agitație și să petreacă cât mai mult timp împreună.

Cu siguranță o să ne fie mult mai bine sa fim doar noi doi. Clar nu o sa trăim ca într-o bulă, așa cum am făcut-o până acum. O să avem prieteni, o sa putem să ieșim. Dar până atunci o sa vrem să ne liniștim puțin și să profităm de momentele în care suntem doar noi doi',au mai spus cei doi.

Alex a avut parte de o surpriză de proporții la Mireasa

Relația dintre Ana și Alex a fost supusă multor încercări, iar concurentul a avut parte de o surpriză de neuitat când a intrat în concurs. Alex s-a întâlnit în concurs cu fosta lui iubită, Adelina, care a intrat în casa Mireasa pentru a-și găsit sufletul pereche. Spre deosebire de Adelina, Alex a reușit să formeze un cuplu cu Ana, iar la final, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit.

Cu toate astea, Ana a decis să se combine cu Alex după ce acesta a lămurit lucrurile cu fosta sa iubită. Tinerii s-au apropiat în fiecare zi din ce în ce mai mult, iar acum formează o familie.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter