Finala Mireasa, sezonul 4. Care sunt cele patru cupluri care se luptă pentru premiul de 40.000 de euro

Publicat pe

Cupluri Finala Mireasa, sezonul 4. Finala faimosului show va putea fi urmărită pe data de 19 decembrie, de la ora 15.30, pe Antena 1. Emoțiile sunt mai mari ca niciodată pentru cele patru cupluri care au depus deja actele la Starea Civilă. Iată care sunt concurenții care se vor lupta pentru marele premiu, în valoare de 40.000 de euro!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cupluri Finala Mireasa, sezonul 4. Doar două zile ne mai despart de Finala Mireasa, sezonul patru, iar emoțiile concurenților sunt mai mari ca niciodată. Patru cupluri se luptă pentru premiul în valoare de 40.000 de euro și rămâne de văzut pe cine vor alege fanii faimosului show.

„Aştept cu emoţie finala acestui sezon al emisiunii «Mireasa». Vreme de aproape cinci luni, sub ochii noştri, şapte perechi de tineri s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit în casa «Mireasa». Dintre aceştia, patru cupluri se văd împreună pe drumul vieţii, astfel că au depus deja actele la starea civilă, iar duminică, 19 decembrie, într-o ediţie specială, vedem şi cine se va căsători. Iar voi, telespectatorii fideli ai emisiunii, veţi alege familia câştigătoare a premiului de 40.000 de euro. Vor fi, aşadar, emoții mari, momente de fericire, dar şi multe surprize! Vă aşteptăm alături de noi pe Antena 1, de la ora 15.30!', a declarat Simona Gherghe, gazda emisiunii.

Finala Mireasa, sezonul 4. Care sunt cele patru cupluri care se luptă pentru premiul de 40.000 de euroFinala Mireasa, sezonul 4. Care sunt cele patru cupluri care se luptă pentru premiul de 40.000 de euro

Cine sunt cele patru cupluri din Finala Mireasa, sezonul 4

Ana şi Alexandru, Raluca şi Ion, Ela şi Petrică şi Maria şi Marius sunt cele patru cupluri care se vor lupta în Finala Mireasa, sezonul 4. Iar emoțiile vor fi trăite la cote maxime, atât în platou, cât și acasă, deoarece miza este una foarte importantă – 40.000 de euro.

Ana și Alexandru

Cupluri Finala Mireasa, sezonul 4. Deși Ana a încercat să-l cunoască inițial pe Marius, s-a reorientat către Alexandru. La început sceptică, pentru că în competiție se afla și fosta iubită a concurentului, a decis să-i acorde o șansă și relația lor a evoluat frumos de-a lungul celor aproximativ patru luni de concurs. Cu toate că au fost acuzați constant de faptul că s-au ales pentru că au primit instrucțiuni de afară, cei doi și-au continuat povestea, pe care vor să o încununeze cu o nuntă în finala „Mireasa' de duminică, 19 decembrie 2021. Cererea în căsătorie a venit într-o emisie live, Ana rămânând fără cuvinte atunci când Alexandru s-a aşezat în genunchi în faţa ei. Surprinderea ei a fost cu atât mai mare cu cât ei nu erau hotărâți să-și unească destinele în ultima Gală Mireasa a acestui sezon.

Citește și: Ce spune Theo Rose despre relația cu iubitul ei și căsătorie:„Mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut’ / EXCLUSIV

Citește și: Îl mai ții minte pe fostul asistent al Andreei Marin de la „Surprize, Surprize’?Ce face acum Mihai Răzuș

Citește și: Larisa Iordache se retrage din gimnastică: „Un nou capitol este gata să înceapă'

Citește și: Gabriela Cristea, acuzată de fani că-și editează prea mult fotografiile: „În toate pozele ești așa de slabă și la televizor te arată…'

Citește și: Denise Rifai vrea să-l invite pe Klaus Ionannis, la 40 de Întrebări:„Ne este dator’

Ion și Raluca

Cupluri Finala Mireasa, sezonul 4. Încă din primele gale Mireasa, Ion și Raluca s-au ales reciproc și au decis să-și dea o șansă. Relația lor a fost presărată cu mai multe despărțiri, provocate de aspecte pe care au reușit, în cele din urmă, să le remedieze. Momentul în care concurentul a realizat că Raluca este partenera alături de care vrea să-și întemeieze o familie a fost în ultimele săptămâni, când tânăra a rezistat eroic timp de peste 6 ore în cabina telefonică, doar pentru a petrece o zi cu el, departe de casa «Mireasa». Tot atunci a venit și primul „Te iubesc' din partea lui Ion, când, cu lacrimi în ochi, el mărturisea că s-a convins de faptul că are lângă el o femeie specială. La scurt timp a și cerut-o în căsătorie în cadrul emisiunii „Xtra Night Show' de la Antena Stars.

Petrică și Ela

Cupluri Finala Mireasa, sezonul 4. Pe de altă parte, Petrică și Ela au avut de întâmpinat mai multe cumpene de-a lungul parcursului în competiţie. Lacrimi au curs pe obrajii fetei când a aflat că, deși încerca să o cunoască, fiul doamnei Ioana era atras de o altă concurentă de la „Mireasa'. Însă au depășit momentul și curând au ajuns să fie unul dintre cele mai solide cupluri din casă. Legătura lor a devenit cu atât mai puternică cu cât mama lui Petrică s-a împotrivit relației lor și discuțiile apăreau în rândul ambelor familii. La doar câteva zile după ce i-a mărturisit că o iubește, concurentul a decis să se logodească cu Ela, în cadrul unei cereri speciale, pe acorduri de vioară. Răspunsul a fost afirmativ și cei doi au decis să se cunune civil în marea finală din 19 decembrie, de la ora 15.30, la Antena 1.

Maria și Marius

Cupluri Finala Mireasa, sezonul 4. De un parcurs special au avut parte şi Maria și Marius. Nehotărât, fiul doamnei Eugenia a jonglat cu mai multe concurente, însă s-a întors tot în brațele deschise ale Mariei. Timp de multe săptămâni, relația lor a fost pusă sub semnul întrebării și abaterile lor i-au făcut pe părinții Mariei să intervină. Cu toate acestea, ei au rămas împreună și au luptat să construiască ceva durabil. Deşi mărturisea că nu va face acest pas la „Mireasa', Marius a organizat o cerere în căsătorie și a luat-o prin surprindere pe iubita sa, care credea că participă la o simplă ședință foto. Ulterior, tinerii și-au depus actele la primărie, însă nu au spus concret dacă vor să se cunune. Poate și de această dată cei doi se vor dovedi surprinzători.
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter