Îl mai ții minte pe fostul asistent al Andreei Marin de la "Surprize, Surprize"? Ce face acum Mihai Răzuș

Publicat pe

Actorul Mihai Răzuș a devenit celebru în România la finalul anilor `90, când era asistentul Andreei Marin în cadrul emisiunii „Surprize, surprize'. Mihai Răzuș a rămas în televiziune, însă mai degrabă în spatele camerelor de filmat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea „Surprize, Surprize' a fost difuzată între 1999 și 2008 la TVR și s-a bucurat de un succes enorm, fiind unul dintre cele mai apreciate proiecte din istoria televiziunii. Pe Andreea Marin o știe toată lumea, era vedeta principală a show-ului, dar mana ei dreaptă, Mihai Răzuș a intrat într-un con de umbră la încheierea filmărilor pentru „Surprize, Surprize'.

Îl mai ții minte pe fostul asistent al Andreei Marin de la "Surprize, Surprize"? Ce face acum Mihai RăzușÎl mai ții minte pe fostul asistent al Andreei Marin de la "Surprize, Surprize"? Ce face acum Mihai Răzuș

În prezent, Mihai Răzuș are 50 de ani, este producător TV și se mândrește cu o familie superbă. Actorul este căsătorit din 2004 cu Cristiana și împreună au o fiică pe nume Nora Maria, în vârstă de 16 ani.

În tinerețe, Mihai Răzuș a fost student al Politehnicii, dar a renunțat după 3 ani, alegând calea teatrului. În 1992 a intrat la Academia de Teatru și Film din București, a devenit actor, a jucat la mai multe teatre celebre din țată, iar în 1999 a intrat în televiziune, fiind de-a lungul timpului, prezentator, producător și scenarist.

Ce face acum Mihai Răzuș

Mai nou, acesta prezintă alături de Anca Mazilu matinalul „Cu capu-n zori'. Iată cât de greu i-a fost să se obișnuiască cu trezitul de dimineață.

„Offf, mi-a fost tare greu să mă obișnuiesc cu ritmul acesta nou.Recunosc că mă culcam mereu undeva între 1-2 dimineața.

Slavă Domnului, am un organism care se adaptează rapid…și acum mă bag la nani zilnic până la ora 22. Și totuși, când sună alarma, dimineața, îmi trec prin cap gânduri criminale', a declarat acesta pentru tvmania.ro.

Citește și: Ce compromisuri a făcut Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil, pentru a ajunge celebru: „Nu m-am jucat!

Citește și: Larisa Udilă s-a confruntat cu depresia postnatală: „Credeam că e sfârșitul Pământului'

Citește și: Tânărul care a murit în accidentul de pe Podul Ciurel era actor. Andreea Marin:„A devenit înger, la 34 de ani

Mihai Răzuș a mai colaborat cu Andreea Marin în timp

Pe Mihai Răzuș l-a bucurat colaborarea cu Andreea Marin, la „Surprize, Surprize' și mărturisește că au păstrat legătura pe partea profesională și după încheierea filmărilor.

„Eu m-am întâlnit și am mai colaborat de-a lungul anilor cu Andreea Marin. Am avut-o invitată în emisiunea mea Răzushow, de pe TVR 2, cu Gabi Coveșeanu în cuplu, am invitat-o în emisiunea Avanpremiera Cerbului de Aur 2019, la care am fost producător.

Mereu când ne revedem ni se pare că nu au trecut nici câteva ore de când eram pe platourile de la Surprize, Surprize. Mă bucur tare să colaborez cu Andreea anytime!', a spus actorul, citat de aceeași sursă.

În 2005 Mihai Răzuș a devenit fondator si trainer al Trupelor de Teatru pentru liceeni.

Printre filmele în care a jucat Mihai Răzuș se numără: Crimă și pedeapsă (2017), Cel Ales (2015), 3 păzește (2003), Amen (2002), Les percutés / Țăcăniții (2002), Turnul din Pisa (2002), Shapeshifter (1999).

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter