Drama neștiută a Mirelei Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți: "Va fi regretul vieții mele"

Publicat pe

Mirela Oprișor sau Aspirina din Las Fierbinți, așa cum o cunoaște o țară întreagă, a recunoscut care este cel mai mare regret din viața sa. În cadrul unui interviu, actrița și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre ceea ce o apasă. Iată despre ce este vorba mai exact.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aspirina din Las Fierbinți este tot timpul cu zâmbetul pe buze. Fie că este în pielea personajului cunoscut din serialul de la PRO TV, fie că este Mirela Oprișor. Însă, de curând, actrița a făcut o dezvăluire total neașteptată despre viața sa.

Drama neștiută a Mirelei Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți: "Va fi regretul vieții mele"Drama neștiută a Mirelei Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți: "Va fi regretul vieții mele"

A spus care este cel mai mare regret al vieții sale. Iată despre ce este vorba mai exact.

Citește și: Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, a fost jignită crunt, după ce a refuzat să joace într-un film: „Am fost efectiv înjurată”

Citește și: Cum l-a cunoscut Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, pe soțul ei:”Am avut o poveste de amor după care i-am dat papucii”

Citește și: Tânărul care a murit în accidentul de pe Podul Ciurel era actor. Andreea Marin:„A devenit înger, la 34 de ani

Citește și: Larisa Udilă s-a confruntat cu depresia postnatală: „Credeam că e sfârșitul Pământului'

Drama neștiută a Mirelei Oprișor

Mirela Oprișor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mimi Brănescu, scenaristul de la Pro TV. Cei doi soți au împreună o fiică, Ana Brănescu, în vârstă de 14 ani.

Ei bine, în cadrul unui interviu, Aspirina din Las Fierbinți a spus că și-ar fi dorit să aibă mai mulți copii. Însă, din păcate, acest lucru nu a fost posibil.

Spera să aibă o familie numeroasă și era pregătită chiar să aibă 3-4 copii, însă viața avea pregătit altceva pentru actriță. Cu toate acestea, este extrem de fericită că o are pe Ana, pe care o consideră cu adevărat un dar de la Dumnezeu.

„Din păcate, acesta va fi regretul vieții mele, că nu am făcut mai mulți copii și nu i-am făcut pentru că nu i-am vrut, ci pentru că nu s-a mai putut. Probabil din această cauză există această frustrare, dar cred că făceam față cu brio și la trei-patru copii.

Mi-ar fi plăcut să avem o familie mai mare, dar asta a fost, eu mă bucur enorm de acest copil. A fost un dar pentru noi de la Dumnezeu și mă bucur enorm că o am, Ana e viața mea!', a declarat Mirela Oprișor pentru revista Psychologies, în urmă cu câțiva ani.

Cum s-au cunoscut Mirela Oprișor și Mimi Brănescu

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu formează o relație de mai mulți ani, iar pe lângă faptul că sunt parteneri de viață, aceștia sunt și colegi de platou.

În cadrul unui podcast, Aspirina a spus cum l-a cunoscut pe soțul ei. Mai exact, cei doi erau la admiterea la Teatru, iar ea a trebuit să aleagă un coleg căruia să-i spună o poezie. E de la sine înțeles pe cine a ales cunoscuta actriță. De aici, totul a fost istorie.

„Apoi l-am agățat în gangul facultății și i-am zis că el e băiatul căruia i-am zis o poezie la examenul din facultate. Și am băut o cafea împreună. Așa a început totul. Dar cred că nici n-am văzut pe cine am tras la examen, pentru că eu sunt mioapă. Lui i-am spus că l-am văzut și l-am ales. Așa am intrat la facultate, am fost colegi, eu într-o clasă, el într-o clasă.

Am avut o poveste de amor după care, că să zic așa, pe românește, i-am dat papucii. Și ne-am reîntâlnit, după opt ani, și cred că ne căsătoream a două zi. Fiecare și-a văzut de viața lui, dacă ne căsătoream atunci era altceva. Ne-am văzut și noi de viața de student, ne-am reîntâlnit și am devenit o familie', a povestit Mirela Oprișor în cadrul podcastului lui Andi Moisescu.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter