Denise Rifai vrea să-l invite pe Klaus Ionannis, la 40 de Întrebări: "Ne este dator"

Publicat pe

Denise Rifai ar vrea să-l ia la 40 de întrebări pe Klaus Iohannis! Întrebată pe cine ar vrea să-l mai aibă drept invitat în emisiunea sa de la Kanal D, Denise Rifai l-a nominalizat pe șeful statului, considerând că Iohannis ar fi un „invitat excepțional”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Multe vedete din România s-au perindat prin emisiunea „40 de întrebări' de la Kanal D, iar Denise Rifai consideră că ar trebui să stea pe scaunul invitatului și Klaus Iohannis, motivând că „ne este dator”. Totodată, Denise și-ar dori să o ia la întrebări și pe soția președintelui, Carmen Iohannis.

Denise Rifai vrea să-l invite pe Klaus Ionannis, la 40 de Întrebări: "Ne este dator"Denise Rifai vrea să-l invite pe Klaus Ionannis, la 40 de Întrebări: "Ne este dator"

Atunci când a fost întrebată cu cine ar vrea să stea față-n față în emisiunea „40 de întrebări' de la Kanal D, Denise Rifai a răspuns imediat că președintele României este primul pe lista invitaților. Moderatoarea s-a răzgândit imediat și a spus că soția lui Klaus Iohannis ar trebui să fie prima invitată.

Denise Rifai vrea să-l invite pe Klaus Ionannis, la 40 de Întrebări

„Președintele Iohannis! Nu, de fapt aș vrea primul … mi-ar plăcea cu Carmen Iohannis, cu soția președintelui, în primul rând…

Soția președintelui, pentru că întotdeauna, într-o astfel de conjunctură, contează foarte mult cuplul oricărui demnitar de rang înalt!', a declarat Denise Rifai pentru cancan.ro.

Citește și: Gabi Bădălău, prima fotografie alături de Bianca Drăgușanu:„A mea’

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară nu pot avea copii:„Îmi e frică’

Citește și: Ce spune Alexandru Arșinel despre problemele de sănătate, după intervenția la inimă:„Încă nu mă simt în putere’

Citește și: Ce i-au transmis Monica Gabor și Irina lui Irinel Columbeanu cu ocazia lansării primei cărți:„Îmi ține pumnii’

După ce a avut mai mulți invitați din lumea politică în platoul emisiunii, printre care și Dan Barna, Dacian Cioloș, Liviu Dragnea sau Gabriela Firea, Denise Rifai își dorește și un interviu cu Klaus Iohannis.

„Președintele Klaus Iohannis cred că ne este nu doar un invitat excepțional, ci ne este dator, dat fiind faptul că ne conduce și ne reprezintă, să ni se lase la un interviu!', a mai spus prezentatoarea TV.

Prezentatoarei i-ar plăcea să-l aibă ca invitat și pe Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

Dat fiind faptul că are origini iordaniene, Denise Rifai ar vrea să le ia un interviu Regelui și Reginei Iordaniei.

„Din alte state mi-ar plăcea foarte foarte mult Regele Iordaniei, pentru că sunt pe jumătate iordaniancă și cred că și Regele și Regina sunt două mari personalități ale lumii arabe, care au realizat realmente foarte multe chestiuni pentru pacea din Orientul Mijlociu, o pace atât de fragilă!', a adăugat Denise Rifai.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter