Ce spune Alexandru Arșinel despre problemele de sănătate, după intervenția la inimă: "Încă nu mă simt în putere"

Publicat pe

Alexandru Arșinel se confruntă în continuare cu probleme de sănătate după cele două intervenții la inimă suferite anul acesta. Actorul încearcă să-și păstreze optimismul, deși, mărturisește, starea lui nu este tocmai bună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru Alexandru Arșinel a fost un an greu, cel puțin în ceea ce privește starea de sănătate. Actorul a trecut prin COVID, dar și printr-o intervenție la inimă, asta după ce, în ultimii ani, a suferit și un transplant renal și încă o operație la inimă. În pofida faptului că se confruntă cu probleme și nu este încă refăcut complet, actorul nu și-a pierdut speranța că va fi bine.

Ce spune Alexandru Arșinel despre problemele de sănătate, după intervenția la inimă: "Încă nu mă simt în putere"Ce spune Alexandru Arșinel despre problemele de sănătate, după intervenția la inimă: "Încă nu mă simt în putere"

Alexandru Arșinel încă are probleme de sănătate

Marele actor a suferit până în prezent două operații la inimă și, din păcate, la începutul acestui an, a trecut și prin coronavirus, iar starea sa de sănătate nu a fost tocmai bună. Acum, Alexandru Arșinel mărturisește că, după montarea stentului la inimă încă nu se simte refăcut… Asta cu atât mai mult cu cât, în urmă cu câțiva ani, a suferit și un transplant renal. cu toate acestea, nu și-a pierdut optimismul, și nici umorul.

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a fost curtată de un artist celebru din Turcia: „Mă invitase să…'

Citește și: Drama neștiută a Cristinei Joia de la Visuri la Cheie. A fost la un pas de moarte: „Au zis că am cancer!’

Citește și: Ce compromisuri a făcut Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil, pentru a ajunge celebru: „Nu m-am jucat!’

Citește și: Larisa Udilă s-a confruntat cu depresia postnatală: „Credeam că e sfârșitul Pământului”

Citește și: Tânărul care a murit în accidentul de pe Podul Ciurel era actor. Andreea Marin:„A devenit înger, la 34 de ani’

Mă simt mai binișor, binișor spus, pentru că, încă nu mă simt în putere, sunt lipsit de putere. Sunt lipsit de ceea ce are Enache, de energie. Ușor, ușor, sper să mă pun pe picioare, iar în vacanța aceasta de la finalul anului și până în luna ianuarie sper să capăt și eu puțină forță.

De când m-am externat de la începutul lunii decembrie, nu am ieșit din casă decât de două ori, să schimb niște pași cu pământul. Nu sunt în stare să mă mișc ca lumea. A fost o cumpănă. Au fost câțiva ani grei pentru mine, cu transplantul renal și cu operația la inimă, cu implantul unui stent. Acum trag de viață că e frumoasă! Sper să mă fac bine, că sunt al dracului, nu mă las! ', a declarat Alexandru Arșinel, potrivit click.ro.

A fost infectat cu COVID-19

Deși erau vaccinați cu schemă completă, Alexandru Arșinel și soția lui au fost infectați cu COVID-19, în luna aprilie a acestui an. La vremea respectivă, actorul spunea că nu are o stare fizică prea bună și a tot fost internat prin spitale. Și la vremea respectivă actorul mărturisea același lucru – că nu mai are putere.

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital. Am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact. Nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii. Am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât.’, declara atunci Alexandru Arșinel.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter