Ella de la Puterea Dragostei a fost curtată de un artist celebru din Turcia: „Mă invitase să...”

Publicat pe

Ella Tina a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea dragostei. Pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, le-a făcut o dezvăluire neașteptată. Artista a fost curtată de un artist celebru din Turcia. Ce s-a întâmplat după.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ella Tina a spus că a fost curtată de Reynmen, un artist extrem de cunoscut în Turica. Se pare că bărbatul a invitat-o la cină, însă concurenta de la Puterea dragostei se gândea la o altă persoană din viața ei.

Ella de la Puterea Dragostei a fost curtată de un artist celebru din Turcia: „Mă invitase să...'Ella de la Puterea Dragostei a fost curtată de un artist celebru din Turcia: „Mă invitase să...'

Iată cum a decurs întreagă conversație dintre vedetă și artistul din Turcia.

Citește și: Cum a reacționat Jador când s-a întâlnit cu Ella la mare:'Era cu un băiat'

Citește și: Ce acuzații îi aduce Ella lui Jador:„L-aș ruga din toată inima să mă lase să-mi trăiesc viața’

Citește și: Drama neștiută a Cristinei Joia de la Visuri la Cheie. A fost la un pas de moarte: „Au zis că am cancer!'

Citește și: Ce compromisuri a făcut Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil, pentru a ajunge celebru: „Nu m-am jucat!'

Ella de la Puterea dragostei, curtată de un artist celebru

Reynmen este un artist celebru din Turcia, care se pare că s-a îndrăgostit până peste cap de frumoasa brunetă de la Puterea dragostei. Au început să vorbească pe rețelele de socializare, iar cântărețul a invitat-o chiar și la cină.

Însă, la vremea respectivă, Ella Tina era îndrăgostită de o altă persoană, așa că nu s-a prezentat la întâlnire. Acum, vedeta spune că regretă și că ar fi trebuit să îi dea o șansă.

'Să știți că pe mine m-a plăcut foarte mult Reynmen. Și am primit și un buchet de flori de ziua mea, un coș de trandafiri. Am fost proastă, îmi plăcea mie de un alt idiot. Acum un an, doi, doi ani. A făcut piesa Ela și atunci am vorbit. Eu am reacționat la story înainte, a văzut, mi-a răspuns și am început să povestim. Și-am povestit, și-am povestit…și am vorbit și pe cameră.

Era de Crăciun, acum doi ani și ceva, și mă invitase să luăm cina în oraș. A venit la TV8, atunci eram acolo la Acun Medya. M-a căutat, a întrebat de mine. Eu atunci eram liberă, în ziua respectivă. N-am apucat să ne vedem, dar am apărut în presă împreună', a spus Ella Tina, fostă concurentă la Puterea Dragostei.

La vremea respectivă, între Jador și Ella ar fi existat un mic scandal din cauza acestui bărbat. Concurentul de la Puterea dragostei susținea că Reynmen i-ar fi blocat o melodie, întrucât ar fi fost inspirată din piesa artistului turc.

În casă, atunci, au apărut tot mai multe zvonuri despre o posibilă relație între brunetă și Reynmen, mai ales că se știa că aceasta i-a arătat piesa bărbatului.

'Nu am nimic cu el. Îmi place foarte mult piesa lui, de circa un an. Îl cunosc, vorbim amical, dar, atât'a mărturisit Ella de la Puterea Dragostei despre Reynmen, acum mult timp.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter