Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022. Este bisexual

Publicat pe

Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022. După „Românii au Talent', „Îmi place dansul' și alte emisiuni celebre, Emil Rengle este pregătit să facă parte dintr-un nou proiect de televiziune. Îndrăgitul dansator va participa la Survivor România 2022, alături de alte vedete cunoscute din showbiz-ul românesc. Acesta face parte din echipa Faimoșilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022. De curând, fanii emisiunii Survivor România au primit o veste „bombă'. În emisiunea lui Cătălin Măruță au fost dezvăluiți cei 12 concurenți care vor face parte din echipa Faimoșilor în cadrul show-ului de pe Pro TV. Aceștia sunt Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022. Este bisexualCine este Emil Rengle de la Survivor România 2022. Este bisexual

Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022. Așadar, admiratorii lui Emil Rengle îl vor putea revedea pe micile ecrane, după ce a apărut în show-uri precum „Românii au Talent' și „Îmi place dansul'. Dansatorul a acceptat bucuros să participe la Survivor România 2022 și, la fel ca restul concurenților, e pregătit să-și depășească limitele.

Citește și: „Nu sunt bisexual, sunt…'. Ce a recunoscut Emil Rengle la câțiva ani de când a câștigat Românii au Talent

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent:”Am pornit într-o călătorie de meditație”. EXCLUSIV

Citește și: Margherita de la Clejani ar putea primi o pedeapsă mai mare, după ce a condus sub influența drogurilor.Solicitarea procurorilor

Citește și: Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre relația cu iubita lui, Doina Teodoru:„Vreau să…'

Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022

Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022. Deși mulți îl știu pe Emil Rengle drept unul dintre cei mai buni dansatori din România, puțini îi cunosc povestea de viață. Artistul și-a descoperit pasiunea pentru dans încă de la o vârstă fragedă. Astfel, la doar 7 ani a intrat pentru prima dată într-o sală specială de dans, pe când sora lui era majoretă, scrie click.ro.

La început, Emil Rengle de la Survivor România 2022 practica dansuri de societate. Mai târziu, când a împlinit 11 ani, a realizat cu adevărat că marea lui dragoste e dansul și a învățat să folosească această artă pentru a-și manifesta caracterul nonconformist.

Emil Rengle, Faimosul de la Survivor, l-a întâlnit pe Justin Bieber

Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022. Emil Rengle de la Survivor România 2022 a fost student la Artă Coregrafică, la UNATC. De-a lungul timpului, el a apărut în cadrul marilor şcoli de dans internaţionale, cum ar fi Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra şi Debbie Reynolds Los Angeles, conform adevarul.ro. A evoluat și mai mult în America, acolo unde a luat lecții chiar de la coregrafa celebrei Beyonce, Sheryl Murakami.

Până la 31 de ani, Emil Rengle a bifat deja reușite uriașe. Faimosul de la Survivor România a avut ocazia de a realiza coregrafii pentru artiști celebri din România și a călătorit în nenumărate țări pentru a apărea în videoclip-urile muzicale. Potrivit spuselor lui, l-a întâlnit chiar și pe Justin Bieber. Din showbiz-ul autohton, el a colaborat cu vedete precum Inna, Alexandra Stan, Loredana Groza Antonia, Corina, Anda Adam, Alex Velea, etc.

Faimosul de la Survivor România 2022 a recunoscut că e bisexual

Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022. Emil Rengle este dansator, coregraf, dar și cântăreț. În urmă cu ceva timp, el a recunoscut că este bisexual. A făcut dezvăluirea pe canalul lui de YouTube, povestind printre altele și cum a reacționat familia lui când a mărturisit că e atras și de bărbați.

„Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi. Să te descoperi ca o persoană gay şi să te descoperi ca o persoană diferită în România este greu de purtat. Nu eşti ca toţi ceilalţi. Vă voi vorbi azi despre un subiect de care mi-am dorit foarte mult să vă vorbesc.

De ce n-am făcut-o? N-a fost timpul până acum. Am foarte mari emoţii să vorbesc despre acest subiect, însă o voi face. M-am gândit să îl ţin secret toată viaţa mea, să joc un teatru, spunea Emil Rengle pe YouTube, abia stăpânindu-și lacrimile.

Cum a reacționat mama lui Emil Rengle

Emil Rengle de la Survivor România 2022 a rememorat clipa în care i s-a confesat mamei lui. Deși nu ar fi vrut să-i spună niciodată că îi plac și băieții, la un moment dat, și-a luat inima în dinți. Femeia l-a luat atunci în brațe și a început să plângă, fără să știe cum să reacționeze.

„Nu am vrut să-i spun niciodată mamei mele, tocmai pentru că o iubesc foarte mult, n-am vrut s-o fac să creadă că ea a greşit sau că a făcut ceva în neregulă. Ţin minte că stăteam odată în bucătărie, ea stătea cu spatele la mine, gătea. Eu am început să devin agitat şi să tremur foarte tare. Și-a dat seama că ceva este în neregulă cu mine. M-a întrebat «ce este?» şi, deşi eu am crezut că am spus-o cu voce tare, am spus-o foarte în şoaptă: «mie îmi plac şi băieţii» . Ea nu a înţeles ce am spus, mi-a zis «cum adică îţi plac şi băieţii?».

Era o presiune şi o povară atât de mult timp în mine că nu am mai putut să mă abţin şi am eliberat tot atunci. Mama m-a luat în braţe şi a pufnit în plâns. N-a ştiut cum să reacţioneze sau ce să-mi spună. A ştiut doar că am nevoie de ea., a continuat el.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter