Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: „Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine”

Publicat pe

Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor 2022. Xonia a fost prima concurentă de la Survivor România 2022 eliminată de public. La scurt timp după ce a părăsit competiția de la PRO TV, cântăreața a oferit primele declarații. Artista a făcut o serie dezvăluiri controversate, susținând că, de fapt, Elena Chiriac ar fi avut ceva personal cu ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor 2022. Vești proaste pentru fanii Xoniei. Fosta Faimoasă de la Survivor România 2022 a fost eliminată de curând, de public. După ce a părăsit competiția, toți admiratorii ei au fost curioși să-i audă primele declarații. Ei bine, blondina a decis să spună acum lucrurilor pe nume și i-a lăsat mască pe internauți prin câteva afirmații.

Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: „Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine'Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: „Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine'

Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor 2022. Xonia a fost prima participantă eliminată de la Survivor, în urma nominalizării directe făcute de către Elena Chiriac. Atunci, blondina pierduse în fața foștilor săi colegi, Faimoșii Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu. Artista a părăsit competiția de la PRO TV, după ce a fost cea mai puțin votată de public.

Citește și: Xonia a fost eliminată de la Survivor 2022:”Cea mai grea luptă pe care am dus-o”

Citește și: Cum arată Xonia după ce a avut probleme de sănătate și fața umflată.A întors toate privirile la VIVA! Party 2021

Citește și: Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani.Cu ce post TV a semnat

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19:„Am dormit cu masca pe față'

Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor 2022

Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor 2022. La scurt timp după eliminarea de la Survivor 2022, Xonia a făcut o serie de declarații controversate în emisiunea Extrashow de pe Voyo. Cântăreața e de părere că Elena Chiriac ar fi avut ceva personal cu ea.

În plus, Xonia a mai spus că, în opinia ei, nu a fost o participantă „paletă' și că ar fi existat alți concurenți care ar fi trebuit să părăsească Survivor înaintea sa.

„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni.

Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram. Nu puteam să mă mai țin', a susținut Xonia la Extrashow, pe Voyo, după eliminarea de la Survivor.

Xonia, despre Elena Chiriac de la Survivor 2022

Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor 2022. Iar asta nu e tot! Xonia, fosta Faimoasă de la Survivor, a mai spus că a simțit că Elena Chiriac ar fi avut ceva împotriva ei încă dinainte de a pleca în Dominicană.

„Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje', a mai transmis Xonia.

Deși îi pare rău că a fost eliminată de la Survivor, spune ea, nu ar fi făcut nimic diferit pentru a rămâne în show. Se descrie drept un om echilibrat, căruia nu îi place să manipuleze.

„Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective', a mai precizat vedeta.

Xonia, despre condițiile din Republica Dominicană

Xonia primele dezvăluiri după ce a fost eliminată de la Survivor 2022. Printre altele, Zanni, gazda emisiunii Extrashow, i-a citit Xoniei comentariile scrise de telespectatori petru ea. Mulți dintrei ei s-au arătat dezamăgiți de faptul că artista a fost eliminată de la Survivor. La auzul cuvintelor, blondina s-a declarat măgulită de aprecierea fanilor.

Totodată, Xonia a susținut că pentru ea experiența de la Survivor nu a fost una extrem de rea. Spune că încă de la început și-a asumat „condițiile vitrege'. În plus, spune că nu ar putea să nominalizeze un lucru despre care să afirme că ar fi fost greu de suportat. Conform declarațiilor sale, bărbații s-au adaptat mai ușor noilor condiții de trai.

„Fetele, în afară de Laura, au avut toate momentele lor de slăbiciune. Bărbații s-au adaptat mai ok', a mai mărturisit Xonia, fosta Faimoasă de la Survivor 2022.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter