Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani. Cu ce post TV a semnat

Publicat pe

După 22 de ani la Antena 1, Dan Negru a decis să-și dea demisia, iar unul dintre motive ar fi înfrângerea în audiențele pentru Revelion. Se pare că Dan Negru a semnat deja cu altă televiziune, însă vedeta TV nu a confirmat în mod oficial știrea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Dan Negru a semnat deja cu un alt post de televiziune. El va fi realizator la postul Kanal D, deţinut în România de Dogan. Conform sursei menționate anterior, oficializarea transferului este doar o chestiune de zile.

Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani. Cu ce post TV a semnatDan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani. Cu ce post TV a semnat

Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor şi-a pus semnătura pe zeci de formate de divertisment şi a realizat 22 de Revelioane.

Contactat de Paginademedia.ro, Dan Negru nu a comentat informaţia.

Traseul lui Dan Negru la Antena 1 numără aproape 30 de formate de divertisment diferite pe care le-a prezentat. La unele dintre acestea (precum Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România) a fost şi coautor al formatelor.

Citește și: De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV:„În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată’

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:„Nu e o surpriză’

Citește și: Cosmin Natanticu a comentat evoluția Biancăi Drăgușanu la Asia Express: „A zis că e o prostie, că vrea să…

Citește și: Cum s-a afișat Iulia Albu la metrou: „O parte din copilăria mea

Dan Negru, la Antena 1 din 1999

Când a venit la Antena 1, în 1999, Negru realiza la TVR 1 o emisiune muzicală – Trupa de şoc. Odată cu Antena 1, a intrat în „echipa” lui Valeriu Lazarov, alături de Andreea Marin (Surprize, Surprize), Mircea Radu (Din Dragoste), Raluca Moianu (Iartă-mă) şi Cosmin Cernat (Ploaia de stele). Este singurul din „trupă” care mai activează în zona divertismentului TV.

Prima emisiune realizată la Antena 1 a fost Academia Vedetelor (cu probele „acvariilor”), apoi Bate palma şi Ciao, Darwin (produse de Valeriu Lazarov). Şi, evident, Revelioanele.

Revelioane din ultimii ani, centrate pe „măştile lui Negru”, au dus şi la un format special de emisiune: Scena Misterelor, care a ajuns să fie vândut în Ungaria şi Ucraina.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter